Meer ruimte voor buscampers op CMT 2019

CMT 2018 overzicht

Meer ruimte voor buscampers op CMT 2019

De CMT Stuttgart is dé vakantiebeurs voor de Duitsers. Maar deze beurs is ook interessant voor kampeerders. Er is op deze beurs namelijk en heel groot gedeelte ingeruimd voor kamperen.

Veel fabrikanten gebruiken de CMT als platform om hun actiemodellen voor het komende voorjaar te presenteren. Ook laten ze op de CMT vaak noviteiten laten zien die op de Caravan Salon in Düsseldorf nog niet beschikbaar waren.

Daardoor biedt de CMT ook voor kampeerders een interessant aanbod, dat bestaat uit een combinatie tussen toerisme, camping en caravaning. Vooral kampeerders komen daarom graag naar de CMT, ze krijgen daar immers een totaalaanbod aan voor hen relevante informatie.

De CMT wordt als vanouds in de Messe Stuttgart gehouden en vindt in 2019 plaats van 12 tot en met 20 januari 2019. De indeling is in grote lijnen gelijk aan die van de jubileumeditie van vorig jaar, toen de beurs voor het eerst werd gehouden in alle 10 hallen van de Stuttgarter Messe. Ook nu hebben de exposanten de beschikking over totaal 120.000 m². Alles wat met kamperen te maken heeft bevindt zich in de omgeving van de oostelijke ingang. In hal 7 is het aanbod aan buscampers en toebehoren dit jaar groter dan in voorgaande jaren. Een kort overzicht:

Hal 1

Hier tonen de grote fabrikanten hun noviteiten. Op de galerij staan diverse offroad kampeervoertuigen en is er ook aandacht voor de thema’s Caravaning en Mobiliteit op vakantie.

Hal 2

Deze hal is gereserveerd voor Knaus Tabbert en de merken Knaus, Tabbert, T@B en Weinsberg

Hal 3

In deze hal vind je stands van de merken uit het topsegment alsmede een aantal grote merken

Hal 5

Deze hal is gereserveerd door Hobby en nog een aantal grote merken

Hal 7

Deze hal is het trefpunt voor de liefhebbers van buscampers. Hier staan ongeveer 20 merken buscampers en fabrikanten van ombouwsets. Het aanbod in deze hal is dit jaar beduidend groter.

Hal 9

In deze hal zijn de stands van de leveranciers van toebehoren en accessoires te vinden. Ook is hier de stand van Karinthië, dat dit jaar de partnerregio van de CMT is.

 

Foto: Messe Stuttgart

Like dit artikel
Tweet dit artikel