Meer ruimte voor kamperen op Reise + Camping 2018

Reise + Camping Essen 2018

Meer ruimte voor kamperen op beurs Reise + Camping Essen

Op de beurs Reise + Camping, die van 21 tot en met 25 februari 2018 in het Duitse Essen wordt gehouden, word meer tentoonstellingsruimte dan ooit ingeruimd voor kamperen.

Daarmee is er niet alleen ruimte voor meer recreatievoertuigen van de bestaande exposanten, zoals Concorde dat 300 m² meer expositieruimte tot haar beschikking heeft, maar ook ruimte voor nieuwe exposanten.

De beursorganisatie mag zich bijvoorbeeld verheugen op de komst van 2 nieuwe, vooraanstaande exposanten, namelijk Carthago en Malibu. Tot de nieuwe exposanten behoren ook Campwerk en het Nederlandse merk Alpenkreuzer, dat sinds kort weer op de markt is.

De Messe Essen, waar de komende editie van Reise + Camping plaats vindt, staat helemaal in het teken van reizen, kamperen en fietsen. Omdat de beurs vlak voor het begin van het kampeerseizoen plaats vindt, biedt haar bezoekers de ideale gelegenheid om alvast heerlijk in de vakantiestemming te komen en ook iets van de kampeersfeer te proeven.

De bezoekers van Reise + Camping, waaraan meer dan 1000 exposanten deelnemen, vinden op de beurs van alles op het gebied van reizen en kamperen. Zo staan er niet alleen de allernieuwste recreatievoertuigen, maar zijn er ook ontzettend veel toebehoren en accessoires te zien. De hallen 1, 2 en 3 van de grootste vakantiebeurs van Noordrijn-Westfalen zijn gewijd aan kamperen en alles wat erbij hoort. Hal 3 wordt ook wel de techniekhal genoemd. Wie nog niet weet wat de bestemming voor de komende kampeervakantie zal zijn, kan zich in hal 11 laten inspireren en informeren door de mensen van het “Bundesverbandes der Campingwirtschaft in Deutschland”, dat campings uit heel Duitsland vertegenwoordigt. Wie liever de wat noordelijker streken opzoekt kan zijn hart ophalen in SkandinavienWelt in hal 12.

Maar er is nog meer te zien. Nagenoeg parallel aan de beurs Reise + Camping is in de Messe Essen namelijk ook de beurs “Fahrrad Essen”. Hier is van 22 tot en met 25 februari van alles te zien op het gebied van fietsen.

Meer informatie over de beurs Reise + Camping kun je vinden op www.die-urlaubswelt.de.

Foto: Messe Essen – Rainer Schimm

Like dit artikel
Tweet dit artikel