Meerbeek Caravans en Campers organiseert fabrieksshow

Meerbeek Caravans en Campers

Bij Meerbeek Caravans en Campers kun je de Bürstner Aviano gaan bezichtigen

DOETINCHEM – Van 21 tot 23 februari organiseert Meerbeek Caravans en Campers in Doetinchem een grootse, eenmalige verkoop van caravans en campers  in samenwerking met zijn fabrikanten. Wat mag je dit weekend verwachten bij Meerbeek?

Meerbeek verwacht veel aandacht voor de exclusieve uitvoeringen van een illuster viertal: de camper Bürstner Aviano 728 G, de camper LMC Explorer 730 G, de caravan Adria Astella Glam 563 PU en de Swift Conqueror 565. Verder staan meer dan 100 nieuwe modellen van Adria,  Bürstner, TEC, Fendt, Hobby, LMC, Sprite en Swift voor je klaar:  splinternieuwe caravans en campers met full options (opties zijn al ingebouwd en aangebracht) rechtstreeks van de fabriek,  maar afgeleverd in Doetinchem. Ten slotte kun je bij Meerbeek de winnaar van de KCK Caravan van het Jaar 2014 gaan bekijken: de Adria Altea.

Navigatiesysteem voor het vakantieland

Wie dit weekend de knoopt doorhakt en een caravan of camper koopt bij Meerbeek Caravans en Campers, profiteert van korting, maar kan ook rekenen op een drietal cadeaus: de campingtafelset, het huishoudpakket en het navigatiesysteem voor je vakantiebestemming.

Meerbeek Caravans & Campers in Doetinchem

Dit weekend bij Meerbeek Caravans & Campers in Doetinchem

Informatie over de openingstijden: www.meerbeek.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel