Caravancentrum Meerkerk is Caravanbedrijf van het Jaar 2016

KCK Caravanbedrijf van het Jaar 2016

Feest voor Caravancentrum Meerkerk

ZOETERMEER – Om het jaar wordt tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Bovag Caravan- en camperbedrijven de winnaar in de KCK-verkiezing Caravanbedrijf van het Jaar bekend gemaakt. Ook dit jaar streden er in de finale weer 5 bedrijven om deze felbegeerde titel.

Tijdens deze editie van de verkiezing waren de finalisten Kampeercentrum Budel, BCA28 uit Wezep, Caravanlife Gorter uit Heinkenszand, Ridderbeks uit Echt en Caravan Centrum Meerkerk uit de gelijknamige plaats.

De eerste selectie onder de caravanbedrijven vindt plaats via de website van de ANWB, waar de KCK-lezers op hun favoriete caravanbedrijf konden stemmen. Aan de hand daarvan werd de lijst van genomineerden samengesteld. Aan de hand van de bevindingen van een mystery shopper werd de lijst uitgedund en bleven er 5 finalisten over.

https://www.youtube.com/watch?v=qS6ITCRAeDk

De caravanbedrijven moesten zich uitgebreid presenteren waarna er door de vakjury een winnaar werd gekozen. Dit keer ging de winst dus naar Caravan Centrum Meerkerk. Dit bedrijf was al vaker finalist van deze verkiezing maar nog nooit winnaar. De vorige editie van deze verkiezing, in 2014, werd gewonnen door HolidaySport uit Lochem.

Bron en foto: ANWB

Like dit artikel
Tweet dit artikel