Megasat introduceert 32 inch televisie voor caravans en campers

Megasat 32 inch televisie voor caravans en campers

Megasat introduceert 32 inch televisie voor caravans en campers

Ook op de camping willen veel mensen graag televisie kijken. Niet alleen op de laptop of tablet, want steeds meer campers en caravans zijn uitgerust met een flatscreen televisie. En net zoals thuis, waar de oude beelddiagonaal van 66 centimeter allang achterhaald is, willen ook steeds meer kampeerders een wat grotere televisie.

Megasat voorziet in die behoefte met de introductie van een nieuw vlaggenschip in de Royal-Line serie. Dit model heeft een beelddiagonaal van 32 inch, wat een behoorlijk fors formaat is voor een recreatievoertuig.

De 32 inch van de Royal Line 32 komt namelijk overeen met een beelddiagonaal van 81 centimeter. De televisie is voorzien van een LED display en is uitgevoerd in een elegante hoogglans look. Verder is de televisie qua constructie robuust uitgevoerd, zodat hij bestand is tegen schudden en trillen tijdens het rijden.

De display van de Megasat Royal Line 32 biedt een Full HD resolutie. Ook qua helderheid en contrast laat de televisie niets te wensen over, het LED-display is uitgevoerd in ‘pixelklasse 2’. Er is geen aparte satellietontvanger nodig, Megasat heeft de Royal Line 32 namelijk voorzien van een satellietontvanger met Triple tuner voor digitale ontvangst in Full-HD kwaliteit. Een geschikte schotelantenne is hiervoor nog wel een must. Uiteraard is er ook een aansluiting voor een normale antenne aanwezig. De Royal Line 32 heeft ook een ingebouwde DVD speler. Er is ook een USB-aansluiting om foto’s te kijken of naar muziek te luisteren.

Dankzij de variabele voedingsspanning (100-240 Volt en 12/24 Volt) is hij overal inzetbaar. De Royal Line 32 heeft een adviesprijs van 549 euro. Wie behalve een hoogwaardige beeldkwaliteit ook een uitstekend geluid wil: Megasat heeft sinds kort ook een bijpassende Soundbar in het programma, die kost 49 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel