Megasat vernieuwt Royal Line televisies

Megasat Royal Line televisie

Megasat vernieuwt Royal Line televisies

Op de komende editie van de CMT in Stuttgart zijn er, naast een enorme hoeveelheid toeristische informatie, niet alleen de nieuwste kampeermiddelen te zien.

Er staan namelijk ook veel exposanten van accessoires en toebehoren. Een daarvan is Megasat, een producent van satellietontvangers en alles wat daarbij hoort, dus ook televisietoestellen.

Op de stand van Megasat kunnen we de vernieuwde Royal Line televisies zien. Deze zijn in seizoen 2019 beschikbaar en gaan Royal-Line-II heren. Megasat maakt voor deze televisies gebruik van een scherm van het merk LED-Panels en voert de toestellen ook uit met een zogenaamde Triple tuner. Deze is geschikt voor zowel digitale televisie via satelliet en kabel, alsmede DVB-T.

Er is ook een CI+ slot aanwezig voor een smartcard. Verder zien we op de achterzijde twee HDMI en USB-ingangen, plus een SCART-aansluiting. Verder beschikken de televisies uit deze serie over een ingebouwde DVD-speler en een extra stabiele voet. Uiteraard kun je ze ook aan de wand monteren.

Ze zijn verkrijgbaar in vier formaten, met een beelddiagonaal van 19 tot en met 32 inch.  De adviesprijzen liggen tussen de 329 en 549 euro. Er is ook de DeLuxe-uitvoering leverbaar, deze is voorzien van een Bluetooth-interface. De adviesprijs van deze uitvoering begint bij 379 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel