Men’s Day ter ere van vaderdag bij Bever Zwerfsport

kampeerzaken.nlBever Zwerfsport organiseert ter ere van vaderdag (en als tegenhanger van de populaire Ladies Day) op zaterdag 14 juni de eerste Men’s Day plaats bij Bever Zwerfsport Eindhoven. Op deze speciale dag vinden activiteiten plaats voor de echte mannen (met hun zoon). Niet alleen activiteiten voor échte kerels, die graag samen men hun zoon iets stoers doen, maar ook voor lichtgewicht kampeerders en wereldreizigers. Daarnaast is er ook allerlei informatie over 4×4 expedities.
 
Vuur maken zonder lucifers of aansteker.
Dit is een vaardigheid die iedere zichzelf respecterende man gewoon zou moeten beheersen. In het Stenen Tijdperk konden we het ook. Wat heb je erbij nodig, en welk hout kun je het beste gebruiken?
Jeep expo
Wat is er mannelijker dan een 4×4? De modellen Jeep Wrangler en Jeep Cherokee zijn aanwezig. Het zijn beide modellen die stammen uit de historie van Jeep en waar je zo mee de modder in kunt duiken.
MSR branderdemonstratie
Verschillende MSR branders worden eens flink aan de tand gevoeld. Hoe werkt zo’n benzinebrander eigenlijk? En hoe zit het met die nieuwe supersnelle MSR Reactor?
Handpresso demo (’s middags)
Ook in de wildernis is een goed gemaakte espresso niet te versmaden. Die maak je in een handomdraai met de Handpresso! Op de Men’s Day kun je hem maken en proeven.

Active Drive Off-Road Expeditions
Nu die 4×4 toch voor de deur staat, moet u hem ook eens gebruiken waar hij voor bedoeld is. Met een Active Drive Off-Road Expedition is het mogelijk. Voor een reis door de woeste gebieden van Afrika draaien zij hun hand niet om.
Meer info op www.bever.nl
Foto: © Wazari

Like dit artikel
Tweet dit artikel