Mercedes Marco Polo nu ook in Horizon uitvoering

Mercedes Marco Polo Horizon

Mercedes Marco Polo in de Horizon uitvoering

Er was al een voorproefje van te zien op de Caravan Salon, maar nu is hij volop leverbaar. De Horizon versie van de Marco Polo is een vrijetijdsauto op basis van de Mercedes V-Klasse.

Dankzij een veelvoud aan mogelijkheden biedt hij, net als de Marco Polo Activity, tot maar liefst 7 zitplaatsen en 5 slaapplaatsen. Dat is een redelijk uniek aantal in dit segment.

Die vele zit- en slaapplaatsen zijn mede mogelijk omdat deze Marco Polo geen volbloed buscamper maar een vrijetijdsauto is, die daarom ook niet is voorzien van een keukenblok, kleerkast en een was/toiletruimte. Deze Horizon uitvoering, die door Westfalia wordt gemaakt, is ook leverbaar in een bijzondere kleur.

Deze kleur, Designo hyacinthrood metallic, wordt geleverd in een gelimiteerd aantal. De bijzondere kleur, afkomstig van de C-klasse en E-klasse, sluit mooi aan bij de zwarte accenten in het interieur. Deze versie wordt namelijk geleverd inclusief het Night-pakket. Met dit pakket krijgt het interieur accenten die vergelijkbaar zijn met de bekende AMG pakketten van de Mercedes personenwagens.

Dit pakket, evenals de speciale kleur, zijn optioneel ook verkrijgbaar voor de normale Marco Polo en de V-Klasse. In de Horizon uitvoering zijn deze zaken al in de prijs inbegrepen. Die heeft bovendien ook een Sportpakket, een 7G-Tronic Plus automatische versnellingsbak, een apart te openen achterruit, climate control, multimediasysteem, lichtmetalen velgen en een Parkpakket met achteruitrijcamera.

Like dit artikel
Tweet dit artikel