Met de Irmscher Custom “Spirit” ga je extra sportief op avontuur

Irmscher Custom Spirit camperbus

Met de Irmscher Custom “Spirit” ga je extra sportief op avontuur

Voor kampeerliefhebbers die houden van een sportieve en stoere touch, en er niet tegenop zien om met een opvallend voertuig op pad te gaan, is er goed nieuws. Irmscher, de vermaarde Duitse autotuner, heeft een uniek en bijzonder sportief camperbusje op basis van de bekende Ford Transit Custom onthuld.

Irmscher heeft deze camperbus de naam “Custom Spirit” gegeven. Het is niet alleen een opvallende en sportieve verschijning, die daardoor ook bij uitstek geschikt lijkt om ook voor dagelijks vervoer te gebruiken. Maar ook wie hem als camperbusje wil gebruiken, zal er veel plezier aan beleven. Met de multifunctionele Irmscher I Box kun je dit busje in een handomdraai veranderen in een complete kookmodule.

De Irmscher I Box

De Irmscher I Box is een slim staaltje ruimtebesparend design. In gesloten toestand is het een compacte module, die echter verrassend veel mogelijkheden biedt. Afhankelijk van je behoeftes, klap je de box in een paar snelle bewegingen uit tot een comfortabel bed, een handige kookmodule, of zelfs een buitendouche. Zo kun je de Irmscher Custom Spirit altijd snel aan te passen aan de situatie en jouw wensen.

Kookmodule

Enthousiaste kampeerkoks worden ongetwijfeld blij van de kookmodule. Deze is voorzien van alles wat je nodig hebt om onderweg heerlijke maaltijden te bereiden. Je vindt er een spoelbak met kraan alsmede een inductiekookplaat, zodat je snel, efficiënt en veilig allerhande gerechten klaar kunt maken. De werkbladen geven je de daarbij voldoende ruimte terwijl je jouw kookgerei, servies en andere benodigdheden makkelijk kunt opbergen in de kastjes en lades.

Sportief tintje

Niet alleen de kleur van Irmscher Custom Spirit is sportief (en opvallend). Hij heeft ook een grotere bodemvrijheid, grotere wielen met off-road banden, aangepaste bumpers, skirts en grille, en opvallende graphics. Het imperiaal is ook standaard, die geeft de camper een wat stoerder accent. Voor de stroomlijn zouden wij de spullen daarop alleen liever horizontaal plaatsen.

Beschikbaarheid is nog niet bekend

Helaas is de Irmscher Custom Spirit op dit moment nog een conceptmodel. Irmscher moet nog beslissen of men dit model ook in het reguliere assortiment op zal nemen. Dat betekent niet dat je niet van de Irmscher I Box kunt profiteren. Die Box en losse onderdelen zijn namelijk al wel te bestellen bij Irmscher-dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel