Met de oppompbare Air Cruiser kondigt Cinch een nieuwe generatie daktenten aan

oppompbare Cinch Air Cruiser daktent

Met de oppompbare Air Cruiser kondigt Cinch een nieuwe generatie daktenten aan

Daktenten winnen aan populariteit in Nederland en Europa. De groeiende interesse in avontuurlijke kampeerreizen en de toenemende compatibiliteit van daktenten met diverse autotypes dragen bij aan deze trend.

Maar ook in andere landen, zoals de Verenigde Staten en Australië, worden daktenten steeds populairder. Een bedrijf dat inspeelt op deze ontwikkeling is Cinch, dat een innovatieve oppompbare daktent met de naam Air Cruiser introduceert.

De Air Cruiser van Cinch belooft een revolutie te zijn in de wereld van daktenten. Met zijn lichte gewicht, ruime interieur en eenvoudige opzetmogelijkheden biedt het kampeerders een ongeëvenaarde ervaring. Het is naar eigen zeggen een perfecte keuze voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar comfort, gemak en duurzaamheid in alle opzichten.

Lichter, compacter en ruimer

De Cinch Air Cruiser is niet zomaar een daktent. Het is een technologisch hoogstandje dat de kampeerervaring naar een hoger niveau moet tillen. Met een gewicht van zo’n 36 kilo is de Air Cruiser de lichtste daktent op de markt. Maar laat je niet misleiden door het lichte gewicht. De tent biedt een ongeëvenaarde hoeveelheid ruimte dankzij de inwendige hoogte van maar liefst 150 cm. Dit zorgt voor een ongekend ruimtelijk gevoel, waardoor kampeerders in de daktent niet alleen comfortabel kunnen liggen maar ook meer dan voldoende hoogte hebben om er prettig te kunnen zitten. Ondanks die ruimte is de tent in opgevouwen toestand opmerkelijk compact: 139 x 97 x 26 centimeter.

Met een druk op de knop

De Air Cruiser is niet alleen indrukwekkend qua ruimte en gewicht, maar ook qua gebruiksgemak. Met slechts één druk op de knop is de tent dankzij het oppompbare concept in no-time opgezet. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig je kamp op te slaan, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van je kampeeravontuur.

Degelijk

Ondanks het compacte formaat en lage gewicht van de Air Cruiser, is er geen compromis gesloten op het gebied van kwaliteit. Het team van Cinch heeft uitgebreide tests uitgevoerd op het gebied van waterbestendigheid, windweerstand, zoutspray, trillingen, geluid, crashveiligheid en rijgedrag om de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid te garanderen.

Voor de productie werkt Cinch samen met Wildland, een gerenommeerde fabrikant van daktenten die jaarlijks maar liefst 50.000 daktenten produceert. Met de uitstekende reputatie en trackrecord van Wildland kun je erop vertrouwen dat je met de aankoop van een Air Cruiser een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product in handen krijgt.

Milieu

Cinch zet zich niet alleen in voor de kwaliteit van hun producten, maar heeft ook oog voor het milieu. De crowdfundingcampagne voor de Air Cruiser is zelfs koolstofnegatief. Dit betekent dat elke aankoop van een Air Cruiser bijdraagt aan projecten die de CO2-uitstoot verminderen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je kampeeravontuur, wetende dat je aankoop geen negatieve impact heeft op het milieu. Het team van Cinch heeft al de nodige ervaring op het gebied van crowdfunding. Het heeft sinds 2015 al vijf succesvolle campagnes opgeleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel