Met een retro-kampeerbus door Drenthe

Casita on Wheels van Tralaluna

Met Casita on Wheels van Tralaluna langs de mooiste Drentse landschappen

MANTINGE – Op pad met een retro-kampeerbus? Dit seizoen heeft Stichting Natuurkampeerterreinen drie camperroutes uitgestippeld. Je rijdt met een Casita on Wheels, een ouderwetse kampeerauto van de firma Tralaluna, langs natuurkampeerterreinen in Drenthe.

In een Casita on Wheels, het rijdende vakantiehuisje van Tralaluna vakantievieren. Dat is volgens het kleinschalige verhuurbedrijf van Martin en Manilde  al een beleving op zich. Samen met Stichting Natuurkampeerterreinen hebben ze drie camperroutes voor je in petto die elk een andere kijk op de provincie Drenthe geven.

Drie routes

Je kunt kiezen uit de arrangementen Natuurlijk Tralaluna, langs de mooiste Drentse landschappen. Of Proef Drenthe, het arrangement dat voert langs de lekkerste streekproducten.  En als derde het arrangement Sprakeloos dat je brengt naar Drentse musea en galeries.

Excursies

Onderweg kun je aanhaken bij een natuurexcursie, een proeverij of een rondleiding over (valse) kunst. Er zijn tips voor mooie fiets- en wandelroutes, restaurants en culturele activiteiten. Routes, kaarten en informatiefolders voor de uitstapjes langs de route liggen voor je klaar.

Knus ingericht

’s Avonds strijk je steeds neer op de mooiste natuurkampeerterreinen. De retro-kampeerbus is geschikt voor twee tot vier personen. De inrichting is knus en compleet met beddengoed en een keukentje met kookgerei. De natuurkampeerterreinen zijn op de hoogte van je komst, de betaling is geregeld.

Stijlvol ingerichte caravans

De rondreizen zijn te boeken van zaterdag tot zaterdag. Een arrangement telt zeven overnachtingen op drie of vier natuurkampeerterreinen. Wie liever met zijn eigen auto rijdt, kan in plaats van een kampeerbusje kiezen uit twee stijlvol ingerichte caravans.

Like dit artikel
Tweet dit artikel