Met korting naar de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Toscane

Proef de sfeer van de Toscane en ervaar nog even het vakantiegevoel

UTRECHT – De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is zoals we eerder hebben vermeld, behoorlijk vernieuwd. Bovendien kun je er met korting heen als je de link onderaan dit artikel volgt. De vernieuwde kampeerbeurs brengt je, naast het vertrouwde aanbod van honderden caravans, campers, vouwwagens, tenttrailers, tenten, accessoires en informatie ook heel veel sfeer. En wat is er aantrekkelijker dan om zo aan het einde van het kampeerseizoen nog even dat heerlijke vakantiegevoel te ervaren?

Een lichtverkoelende avondbries vermengd met de heerlijke geuren van verse pizza. Een Vespa die even verderop zijn toeter laat horen. Eigenlijk de ideale gelegenheid om een lekker flesje wijn open te trekken…

Wie graag nog een dagje wil vakantie vieren en zich tegelijkertijd wil voorbereiden op de volgend kampeervakantie kan van woensdag 8 t/m zondag 12 oktober zijn of haar hart ophalen op de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs. In heerlijke Italiaanse sferen vind je er de allernieuwste modellen en accessoires, alsmede een groot aantal stands met toeristische informatie. Of je een eenvoudig besteksetje of een grote en luxe camper zoekt, je vindt hier alles onder één dak.

Voorpret in overvloed
Een bezoekje aan de kampeerbeurs is tegelijk ook een dagje voorpret, met lekkere hapjes en terrasjes alsof je in de Toscane zit. Als je wilt, kun je hier alvast een leuke bestemming voor de volgende zomervakantie uitzoeken. Als je daar nog niet aan toe bent, kun je je allicht wel prima vermaken tijdens één van de gratis clinics, of een proefritje maken, de vele mooie kampeermiddelen bewonderen om uiteindelijk met de nodige inspiratie en informatie huiswaarts te keren. De vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs is gewoon hét begin van je kampeervakantie.

Grootste kampeerbeurs in de Benelux
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je het brede en gevarieerde kampeer- en caravanaanbod overzichtelijk onder één dak: de grootste showroom van de Benelux! Je vindt hier de nieuwste caravans, kampeerauto’s, vouwwagens, (voor)tenten en moderne accessoires. Bovendien krijg je ook een compleet overzicht voorgeschoteld aan productinnovaties, onderdelen en niet te vergeten de leukste toeristische bestemmingen.

Nieuwe dingen opsteken? Dat kan in het Kampeertheater. Van workshops camperhuren tot hoe je het beste je camper of caravan kunt beveiligen. En hoe installeer je nu die nieuwe schotelantenne om toch af en toe Nederlandse tv te kunnen ontvangen? Op het buitenterrein geeft branchevereniging BOVAG zelfs een cursusje achteruitrijden met de caravan.

Nieuw op de beurs: occasion-advies
Als je op zoek bent naar een occasion is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs dit jaar ook een must. Want BOVAG tuigt een ‘makelaarsstand’ op, voor advies over de aanschaf van een occasion. Waar moet je extra op letten en wat zijn de valkuilen? Ook organiseren zij op het buitenterrein het reeds genoemde achteruitrijden en bijvoorbeeld ook een workshop waterpas parkeren zonder en met mover en de montage van een fietsenrek. Ben je trouwens ook zo benieuwd hoe een caravan überhaupt gebouwd wordt? Dan neem je een kijkje bij het men@work paviljoen, waar je vakmensen live bezig ziet.

Verlaagde entreeprijzen
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014 strijkt dit jaar weer neer in Jaarbeurs in Utrecht en begint dit jaar al op woensdag 8 oktober en duurt tot en met zondag 12 oktober. De toegangsprijs is sowieso verlaagd en als je nu je kaartje koopt, profiteer je ook nog eens van de voorverkoopkorting: een dagkaart kost je nu via ons namelijk slechts € 9!

 

 

 

 

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel