Mobeye inbraakalarm

kampeerzaken.nlDe Mobeye kan uitkomst bieden, als bestaande alarmsystemen niet voldoen. De Mobeye is een “all-in-one” alarmsysteem in een handzaam formaat, voorzien van ingebouwde bewegingsensor, GSM-module én eigen stroomvoorziening. Zo kan de Mobeye plaatsen en objecten beveiligen, waar geen stroomvoorziening voorhanden is of waar geen installatiewerk gewenst is, zoals de caravan of camper.

 

De Mobeye kan op of aan een kast, aan de wand of waar dan ook worden geplaatst, zolang de bewegingsmelder maar voldoende ‘zicht’ heeft.


 

Wanneer de passief infrarood sensor (PIR) een bewegende warmtebron detecteert, wordt de GSM module geactiveerd. Zodra de ingestelde inloopvertraging is verstreken – en het systeem niet is uitgeschakeld met de gebruikerscode – geeft de Mobeye een stil alarm. De eigenaar wordt dan automatisch op de hoogte gesteld van de ongenode gast middels een SMS bericht en vervolgens per telefonische oproep.

 

Door het lage stroomverbruik kan hij minimaal een jaar op een set batterijen functioneren. De Mobeye beschikt over de nodige functies om het apparaat optimaal te kunnen toepassen. Zo kunnen er periodiek testmeldingen worden gegenereerd, om er zeker van te zijn dat de Mobeye goed functioneert, waarbij het interval instelbaar is. Daarnaast kan de GSM-module zijn eigen ontvangststerkte meten.

 

Ook kent de Mobeye een zogenaamde sensortest, om in de ruimte de goede positie te bepalen voor een optimale detectie. Verder kan de eigenaar zaken als de gebruikerscode, de telefoonnummers voor de alarmmelding, de sensorgevoeligheid, de inloopvertraging en herkenningstekst etcetera instellen. De Mobeye is verkrijgbaar voor € 399,- inclusief BTW.

Like dit artikel
Tweet dit artikel