Betaalbaar mobiel internet

– advertorial –

 

kampeerzaken.nlHet doet denken aan een jaar of vijftien geleden, toen mensen je toch wel wat vreemd aankeken als je een mobieltje uit je broekzak haalde. Nu kunnen we niet meer zonder en is de gsm geëvalueerd van een telefoon tot een zakcomputer die ons toegang geeft tot het internet, email, YouTube en sociale netwerken.

 

En hetzelfde geldt uiteraard voor onze laptops. Ook daarmee zijn we niet meer afhankelijk van een draadje naar de centrale. Je kunt gebruik maken van een draadloze Wifi verbinding zoals we die op verschillende plaatsen en jachthavens en op campings in Nederland en daarbuiten aantreffen, maar daarmee ben je toch plaatsgebonden en afhankelijk van de beschikbaarheid die andere je bieden.


 

Een veel makkelijker oplossing is een mobiel-internet abonnement. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft dat helemaal niet duur te zijn en het is heel flexibel. Een abonnement kan al voor €9,95 per maand en een prepaid mogelijkheid is er al vanaf € 54,95 incl € 10 datategoed. Je kunt zelfs al mobiel internetten voor €1,50 per dag en dat zijn contracten waar je niets hoeft te betalen als je een dag niets doet.

Binnenkort meer mobiel dan vast internetgebruik

De ontwikkelingen gaan op dit moment zo ontstellend snel dat er gerekend wordt dat er over drie jaar wereldwijd meer mobiele apparaten zullen worden gebruikt om toegang te krijgen tot internet dan computers of multimediale TV’s.

Alle abonnementen van alle providers

Mobiel-Internet.nl is een onafhankelijke adviseur die zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van alléén mobiel-internet. De site van mobiel-internet.nl geeft een schat aan informatie over mobiel-internet. Niet alleen wordt uitgebreid beschreven hoe mobiel-internet te werk gaat. Ook wordt eerlijk antwoord gegeven over de up- en download snelheden die verbonden zijn met de verschillende abonnementen. En de verschillen tussen de providers zelf die natuurlijk ook een rol spelen.

 

Mobiel-Internet.nl heeft op werkdagen een gespecialiseerd team aan de telefoon zitten die u graag helpt bij de keuze voor het juiste abonnement of juist een prepaid oplossing. Mocht u ’s avonds of in het weekend graag advies hebben dan kan dat natuurlijk ook en is men 24 uur per dag via email bereikbaar: info@mobiel-internet.nl.

Datalimiet

Per 1 juli zal er bij alle providers een datalimiet worden ingesteld ( +/- € 60 per maand ) zodat hoge kosten in het buitenland uitgesloten zijn. Wilt u nu al gebruik van deze mogelijkheid maken dan kunt u hiervoor een sms sturen naar uw provider: Vodafone ( datalimiet aan naar 5000) T-mobile ( datalimiet aan naar 1301) en KPN ( datalimiet aan naar 1330).

Voor meer informatie: www.mobiel-internet.nl.

 

– advertorial –

Like dit artikel
Tweet dit artikel