Mobieltje opladen met Waka Waka Power

WakaWaka-Personal-Solar-Power-Station2-537x401Altijd licht (en stroom) bij de hand dankzij WakaWaka. Een lamp met vier standen en een SOS-sein en nu ook verkrijgbaar als oplader voor je mobiel. 

De WakaWaka laadt zich op met zonlicht, zelfs als het bewolkt is. De lamp wordt uiteraard gemaakt van gerecycled plastic, geeft veel meer licht dan een kerosinelamp en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen.

De drie oplaadbatterijen in de WakaWaka gaan circa drie jaar mee en kunnen daarna vervangen worden.

Inmiddels hebben de makers een opvolger geïntroduceerd: de Waka Waka Power. Hiermee heb je niet alleen een lamp bij de hand, je kunt hem ook als oplader gebruiken voor je mobiel. Klik hier voor een introductiefilmpje van de opvolger van Waka Waka Power.

waka_waka_powerOff-Grid Solutions, het Nederlandse bedrijf dat de WakaWaka heeft ontwikkeld en sinds vorig jaar op de markt brengt, heeft een missie met deze solarlampen: namelijk de 1,5 miljard mensen – een kwart van de wereldbevolking – die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnet, van veilig licht te voorzien.

Sinds maart 2013 houdt WakaWaka Light een actie voor Syrië: voor iedere bestelde WakaWaka Power via getwakawaka.com doneert de organisatie één lamp aan Stichting Vluchteling. Zij zorgen ervoor dat de lampen terecht komen bij Syrische gezinnen. De eerste lading zal medio mei 2013 verscheept worden.

Meer informatie: www.wakawakalight.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel