Mogelijkheden te over met de Tentipi Zirkonflex 15cp

Tentipi Zirkonflex 15cp

Ongekende mogelijkheden met de Tentipi Zirkonflex 15cp

ZOETERMEER – Deze doorontwikkeling van de Zirkon 15 cp, het grootste model uit de Nordic range van Tentipi, geeft de gebruikers een enorme hoeveelheid mogelijkheden.

Alle Tentipi modellen bieden de kampeerders al een grote hoeveelheid ruimte en stahoogte, gecombineerd met een uitstekende bescherming tegen de elementen en insecten. De Zirkonflex 15cp doet er nog een schepje bovenop door de vele mogelijkheden om de tent op diverse manieren open te zetten.

Qua uiterlijk lijkt de tent ook precies op de ‘normale’ Zirkon 15cp tent. Tentipi heeft de Zirkonflex echter voorzien van een aantal extra ritsen, waarmee je 8 extra panelen tevoorschijn kunt toveren. Als je dat doet, dan kun je gehele onderzijde van de tent naar buiten laten welven en zo, rondom de centrale tentstok, een afdak met een diameter van 8 meter realiseren.

Groot genoeg om met zo’n 40 mensen onder te kunnen zitten, beschermd tegen de regen en zon, met uitzicht rondom. Als er ook beschutting tegen de wind nodig is, kun je de zijkanten van de tent ook deels naar beneden laten. Net als alle andere Nordic tenten van Tentipi, kun je in de tent een kampvuurtje maken of er een houtkachel in zetten. Dat maakt de Tentipi Zirkonflex 15cp zeer geschikt als basistent voor een groep kampeerders.

Like dit artikel
Tweet dit artikel