Morelo levert 1500e camper af

Morelo 1500e camper

Morelo levert 1500e camper af

SCHLÜSSELFELD – Sinds zeven jaar worden er in het Beierse plaatsje Schlüsselfeld campers in het allerhoogste prijssegment gebouwd. De campers, of beter gezegd ‘Liners’ van Morelo hebben dus een selecte doelgroep.

Maar Morelo weet die doelgroep kennelijk goed te bereiken, want ondanks het exclusieve prijssegment worden er heel wat verkocht. En zelfs zoveel, dat onlangs de 1500e Morelo camper van de productieband liep.

De Morelo Palace 90M waar het in dit geval om gaat, is gebouwd voor een klant in Noorwegen. De camper is 9 meter lang, bijna 3,50 meter hoog en 2,48 m breed. Het indrukwekkende voertuig is gebouwd op een Iveco onderstel en mag maximaal bijna 7,5 ton wegen. Uiteraard biedt de camper qua luxe, comfort en uitrusting alles wat er maar te wensen valt.

Achterin beschikt de Morelo Palace 90M over eensperate slaapkamer met queensbed. Vlak daarvoor bevindt zich de badkamer, die over de gehele breedte van de camper is gebouwd. Wat meer naar voren is de keuken geplaatst, en aansluitend aan de cabine bevindt zich de ruime zithoek met loungebank. Onder het bed is overigens nog een ruime garage, waar een scooter in past. De grotere versies van de Morelo Palace zijn overigens zelfs voorzien van een garage waar een personenauto in past.

Like dit artikel
Tweet dit artikel