Naast de Spork is er nu ook een Scork

Vango Scork

Naast de Spork is er nu ook een Scork

De Spork, een combinatie van een lepel en een vork, bestaat inmiddels al de nodige jaren en is een veelgebruikt artikel onder lichtgewicht kampeerders. Vango introduceerde onlangs de zogenaamde Scork, een kruising tussen een Spork en een blik- en flessenopener.

Voor lichtgewicht kampeerders, backpackers en klimmers is gewicht besparen van groot belang. Met de veelzijdige Scork van Vango kunnen zij nog meer overtollige grammen  besparen.

Veelzijdigheid hoog in het vaandel

In allerlei verschillende takken van sport staat veelzijdigheid en het zo min mogelijk gewicht met je meedragen hoog in het vaandel. Denk hierbij aan activiteiten zoals backpacken, meerdaagse wandeltochten en klimmen. Met de welbekende Spork werd al wat gewicht bespaart, met de Scork nóg meer.

Titanium

Ondanks het feit dat het doel van Vango was om de Scork zo licht mogelijk te maken, is de Scork vervaardigd uit duurzaam titanium. Dit zorgt ervoor dat de Scork ijzersterk is en lang mee zal gaan. In totaal weegt de Scork slechts 11 (!) gram.

De nieuwe Spork

Vango verwacht dat de Scork de nieuwe Spork zal worden. Het is immers een vernieuwende ‘twist’ op de Spork die al tientallen jaren zijn waarde bewezen heeft. Of de Scork ook daadwerkelijk net zo populairzal worden als zijn oudere broer is nog maar de vraag.

Like dit artikel
Tweet dit artikel