Nationale Kampeer & Caravan Dagen in teken EK Voetbal

kampeerzaken.nlDe Nationale Kampeer & Caravan Dagen 2008 worden gehouden van donderdag 17 t/m zondag 20 april bij ca. 150 deelnemende BOVAG caravan- en camperbedrijven, De Nationale Kampeer & Caravan Dagen worden jaarlijks georganiseerd door de BOVAG en KCI (Kampeer en Caravan Industrie).
Dit keer staan de Nationale Kampeer & Caravan Dagen volledig in het teken van het EK voetbal dat deze in Oostenrijk en Zwitserland plaats vindt.
 EK-planner
Iedereen mag tijdens de actiedagen bij de deelnemende BOVAG-bedrijven sowieso gratis een handig boekje, de ‘EK-planner voor de Caravanner’, ophalen met daarin alle informatie over het komende kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland en over het Nederlands Elftal.
VIP-kampeerreis naar Oranjecamping
Wie gedurende de Nationale Kampeer & Caravan Dagen een kampeermiddel koopt (een nieuwe of gebruikte caravan, kampeerauto, vouwwagen of een tent), maakt bovendien kans op een van de twintig VIP-kampeerreizen naar de welbekende Oranjecamping.
Oranjecamping in Interlaken
Dé uitvalsbasis voor Oranje-supporters slaat zijn kampement op in Interlaken, aan de pittoreske Thunersee, op zo’n 50 kilometer van speelstad Bern. Rondom de groepswedstrijd Nederland – Frankrijk worden de prijswinnaars met het hele gezin in de watten gelegd. Het arrangement op de inmiddels uitverkochte Oranjecamping is onder andere inclusief ontbijt, barbecue, entertainment en transfers naar Bern.
Entreekaarten Nederland – Frankrijk.
Als klap op de vuurpijl maken klanten ook nog kans op exclusieve entreekaarten voor de wedstrijd Nederland – Frankrijk.
Ondersteuning BOVAG
BOVAG is servicepartner van de Oranjecamping en reist met de BOVAG-Dakartruck en een team van monteurs af naar Zwitserland. De truck is volledig uitgerust met onderdelen en gereedschappen om de kampeerders ter plekke te helpen in geval van motorpech, verloren sleutels, lekke banden, lege accu’s en ander mechanisch onheil aan auto, caravan, camper, motor of vouwwagen.
Een overzicht van de deelnemende BOVAG-bedrijven, de actievoorwaarden en informatie over alle voordeel tijdens de Nationale Kampeer & Caravan Dagen is te vinden op www.kampeercaravandagen.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel