Truckmate navigatiesysteem ook voor campers en caravans

kampeerzaken.nlDe Truckmate is een navigatiesysteem dat is voorzien van software van Snooper. Deze software is speciaal geschreven voor navigatie met grote combinaties. Zoals de naam al doet vermoeden is het systeem oorspronkelijk bedoeld voor gebruik in vrachtwagens, maar leent zich ook uitstekend voor gebruik met een camper of grotere auto-caravan combinaties.
Dit navigatiesysteem waarschuwt namelijk ook voor lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen en routes waar je -om welke reden dan ook- beter niet met een zware of lange combinatie kunt komen. Het systeem is met name gemaakt voor gebruik in vrachtwagens, maar leent zich volgens de leverancier ook prima voor kampeerauto’s en grote auto-caravan combinaties.
 
kampeerzaken.nlDe oorspronkelijk uit Engeland afkomstige Truckmate biedt nu dekking voor de Benelux, UK, Benelux, Frankrijk, Duitsland op hoofddwegen en de belangrijkste stedelijke en industriële gebieden. De dekking zal volgens de makers vanaf het eerste kwartaal zelfs 100 procent zijn.
Ook Andorra, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Gibraltar, Vaticaanstad. Ierland, Italië, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Portugal, Spanje Zweden, Zwitserland, Engeland zijn of worden nog in het systeem opgenomen.
kampeerzaken.nlDe Truckmate signaleert behalve de eerder genoemde lastige routes ook flitspalen en verkeersinformatie.
Consumentenprijs: € 579 inclusief BTW. De prijs van tussentijdse software updates is daarbij inbegrepen.
Meer informatie op www.carfone.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel