Nazomerfestival De Waard Tenten

De Waard Tenten

Maak kennis met De Waard Tenten tijdens het nazomerfestival

NUNSPEET – Dit jaar vindt het Nazomer Festival van de Waard niet plaats op Camping De Hertshoorn te Garderen maar in Nunspeet.

De Waard Tenten heeft namelijk een nieuwe locatie gevonden in de vorm van Recreatieterrein De Zandenplas aan de Eperweg in Nunspeet.

Net als voorgaande jaren is op het De Waard Nazomerfestival 2015 bijna de voltallige tentencollectie van De Waard te bewonderen. Zowel de klassieke modellen zoals de overbekende Albatros, die dit seizoen volledig is vernieuwd als de nieuwe tunneltenten zijn daar opgezet te zien. Een mooie gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met De Waard Tenten.

Tijdens het nazomerfestival, dat plaats vindt op 5 en 6 september, is niet alleen de 2016 collectie te zien maar worden er ook showmodellen verkocht, is er een kampeershop met de nodige kampeerspulletjes en zijn er de nodige demonstraties.

Geïnteresseerden kunnen kijken naar de kookdemonstraties met opvouwbare pannen, radiografisch bestuurde modelboten en het parachutespringen, bovendien worden er knuffels gemaakt. Om de inwendige mens te verzorgen zijn er foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes op het terrein aanwezig. Het Recreatieterrein de Zandenplas biedt bovendien ook de mogelijkheid voor een mooie wandeling, picknick of een frisse duik.

Like dit artikel
Tweet dit artikel