NBTC toert met speciale Kip Shelter Panorama door Nederland

Kip Shelter Panorama

NBTC toert met speciale Kip Shelter Panorama door Nederland

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) organiseert dit jaar het themajaar Ode aan het Landschap. Hiermee wil men meer kennis, aandacht en waardering wil genereren voor ‘ons eigen’ Nederlandse landschap.

Om influencers door het land te kunnen toeren, is het NBTC een samenwerking aangegaan met Kip Caravans en ontwerper Karel Bodegom. Samen produceerden die de Kip Panorama Shelter.

Kip Panorama Shelter

Het hefdak met katoendoek zorgt voor dynamische beleving van natuurlijke geluiden en prettige ventilatie. Speciaal maatwerk zorgt ervoor dat de binnentemperatuur vrij in het landschap dynamisch en energiebewust te regelen is. Ondanks zijn bescheiden formaat kan die de natuur in ongekende vergezichten visueel naar binnen laten komen.

Speciale ramen

Kip Shelter PanoramaDeze natuurbeleving wordt bereikt door het gebruik van zeer grote panorama ramen in de Kip Shelter, die zijn bedacht door het Nederlandse Van Ruysdael Glas. Het speciaal gelaagde glas zorgt voor een bijzondere lichtinval en een panorama uitzicht, hierdoor kan de gebruiker de natuur haarscherp waarnemen met het gevoel dat hij/zij buiten is. Zoals de mensen van het NBTC zeggen: “Zo komt Ode aan het Landschap echt tot leven”

Ode aan het Landschap

In 2021 werken zeven partners samen in het themajaar Ode aan het Landschap dat meer kennis, aandacht en waardering wil genereren voor ‘ons eigen’ Nederlandse landschap. Een heel jaar lang zijn er kunstprojecten, tentoonstellingen, excursies, wandel- en fietsroutes en evenementen in de Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, Nationale Parken en Noord-Holland. In het themajaar Ode aan het Landschap komen natuur, cultuur en geschiedenis samen in meer dan 25 verschillende projecten.

Kip Panorama Shelter gaat vanaf mei toeren

Kip Shelter PanoramaDe Kip Panorama Shelter is een prominent project en beeldmerk van Ode aan het Landschap. Dit voorjaar en zomer zal de caravan veelvuldig worden ingezet voor de promotie van Ode aan het Landschap. In de maand mei zullen twee influencers met de Panorama Shelter de activiteiten van de zeven partners gaan bezoeken en hier overnachten op exclusieve natuurlocaties

Like dit artikel
Tweet dit artikel