Nederlandse campings genomineerd voor internationale awards

AwardZOETERMEER – Op de aankomende vakantiebeurs, van 15 tot en met 19 januari in Utrecht, wordt bekend gemaakt welke Nederlandse kampeerplaatsen de titel “beste camping” in diverse categorieën in ontvangst zullen mogen nemen.

De nominaties voor de awards van zowel Alan Rogers campinggidsen als van de ANWB/KCK zijn inmiddels bekend.

Bij Alan Rogers, de van oorsprong Britse campinggids, zijn drie Nederlandse campings genomineerd.

Voor de Ontvangst Award komt camping De Paal uit het Brabantse Bergeijk in aanmerking. Deze award wordt uitgereikt voor bijzondere prestaties op het gebied van gastvrijheid en vriendelijke ontvangst. De andere genomineerden in deze categorie zijn: camping Les Saules in Cheverny, Frankrijk en Balatontourist camping Napfény aan het Balatonmeer in Hongarije.

Bij de Innovatie Award is camping De Beerze Bulten uit het dorp Beerze, nabij Hardenberg in Overijssel genomineerd samen met camping Jesolo International, aan de Adriatische zeekust bij Venetië in Italië en camping Monte Holiday, op een uur rijden vanaf Madrid in Spanje.

Wordt Veluwecamping De Pampel, nabij Hoenderloo winnaar van de Natuur Award? Zij nemen het op tegen camping Al Sole, aan het Lago di Ledro in het noorden van Italië en Le Camp de Florence in La Romieu, Frankrijk.

De ANWB / Kampeer en Caravan Kampioen heeft de nominaties voor campings al wat langer geleden bekend gemaakt. Daar is onlangs de categorie Innovatie Award bij gekomen. Genomineerd in deze categorie zijn: Kennemer Duincamping Geversduin in Castricum, camping Beerze Bulten in Beerze, camping Union Lido Vacance in Cavallino, Venetië, Italië en camping Domaine du Colombier in Frejus, Frankrijk.

Camping Beerze Bulten

3215Een opvallende verschijning is ‘De Beerze Bulten’, die zowel door de ANWB als Alan Rogers is genomineerd voor de Innovatie Award. Eigenaar Gerrit Jan Hagedoorn ligt de nominatie toe: “Reden voor de beide nominaties is de eerder door Beerze Bulten opgerichte Bultje Foundation. Hiermee zet Beerze Bulten zich samen met haar gasten in voor het welzijn van kinderen. Gasten kunnen zelf initiatieven aandragen die zij graag door de foundation gesteund zouden willen zien. Wij vinden het een eer dat twee zulk gerespecteerde organisaties ons genomineerd hebben voor hun innovatie award. Ons samen met onze gasten inzetten voor het welzijn van kinderen geeft veel voldoening en is ook nog leuk om te doen.”

Bron: Pretwerk.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel