Open dagen Nederlandse Toeristen Kampeerclub

kampeerzaken.nlDe Nederlandse Toeristen Kampeerclub oftewel NKTC, een inmiddels bijna 100 jaar oude vrijwilligersorganisatie, houdt in het weekend van 9 en 10 mei ‘open tentdagen’ op kampeerterrein De Brobbelbies in Schaijk, één van haar 22 campings in het land.

 

Iedereen die meer van deze bijzondere club van kampeerders wil weten, is van harte welkom. Als actieve en sportieve kampeerclub heeft de NTKC inmiddels ruim 10.000 leden.

 

Doel van de open tentdagen is te laten zien, hoe leuk tentkamperen is in Nederland en hoe mooi de 22 terreinen van de club zijn.


 

Toenemende belangstelling voor kamperen

Ook bij de NTKC merkt men een toenemende belangstelling voor het kamperen in Nederland. Vorig jaar steeg, tegen de toen vrijwel algemene trend in, zelfs het aantal overnachtingen op de 22 terreinen in Nederland, die alle óf aan de kust óf in mooie natuurgebieden, nabij hei, bos en fiets- en wandelpaden liggen. Vrijwel alle terreinen hebben een was- en toiletruimte met een warme douche.

Open tentdagen
Het kampeerterrein van de open tentdagen ligt in Schaijk in Noordoost-Brabant aan de Palmstraat, dichtbij het recreatie-oord Maashorst, de zandweg als ingang ligt pal naast transportbedrijf Heurkens rechtsaf. Tijdens de open dagen staan er extra borden naar dit kampeerterrein. Iedereen is daar beide dagen vanaf 10 uur welkom.

Like dit artikel
Tweet dit artikel