Niederrheinische Reisemobiltage 2016

niederrheinische-reisemobiltage-2016

Niederrheinische Reisemobiltage 2016 met rommelmarkt

ZOETERMEER – Ook dit jaar stellen een aantal net over de grens gelegen Duitse gemeenten alles in het werk om de camperaars het uitstekend naar de zin te maken. Dit doen zij middels het jaarlijks terugkerende evenement genaamd “Niederrheinische Reisemobiltage”.

Dit evenement bestaat uit een groot aantal festiviteiten en activiteiten. Bovendien houden de in die regio gelegen camperzaken open huis en hebben vaak ook speciale aanbiedingen. Ook veel camperplaatsen en campings doen mee aan dit evenement.Het evenement vindt niet zonder reden plaats. Enerzijds is deze regio populair onder camperaars uit Nederland en uit het Ruhrgebied. Anderzijds heeft men ook het idee dat veel camperaars in deze regio vooral op doorreis zijn. Men heeft toen onder meer de Niederrheinische Reisemobiltage opgezet om camperaars te laten zien dat zij in de regio Niederrhein graag gezien gasten zijn.

Als primeur voor dit jaar vindt er op de camerplaats Friedensplatz (foto) een campingrommelmarkt plaats. Geïnteresseerden kunnen gedurende het hele weekend van 10 tot 18 uur kijken of er iets interessants voor hen bij zit.

Meer informatie vind je op de website van Niederrhein Tourismus.

Like dit artikel
Tweet dit artikel