Groot Camperpark in Zeeland geopend

ingang-bordZeeland krijgt er een nieuwe camperplaats bij. Ondernemers Margit en Marchienus de Jonge openen op Hemelvaartsdag (9 mei) Camperpark Zeeland, speciaal ingericht voor het verblijf en overnachten met kampeerauto’s.

Het camperpark ligt centraal in de provincie Zeeland, direct aan de oever van het Veerse Meer, nabij Waterskicentrum De Schotsman.

Vanaf het camperpark kun je het bos in wandelen. De Veerse Gatdam, de Noordzeestranden en de Oosterscheldekering met Deltapark Neeltje Jans liggen op een steenworp afstand.

Het Camperpark biedt plaats aan ruim 100 campers. Daarmee is Camperpark Zeeland in één klap het grootste camperpark van Nederland. Er zijn luxe voorzieningen aanwezig die afgestemd op de doelgroep camperaars, zoals een Camper Service Station met twee verzorgingsplaatsen en een luxe sanitairgebouw, waar men naar behoefte gebruik kan maken van douches, toiletten, een wasserette, afwasplaatsen en een informatiepunt over de omgeving. Op 75 van de ruim 100 camperplaatsen is optioneel een stroomaansluiting aanwezig met 16 A. Er is op het gehele camper-park gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar. Camperpark Zeeland wordt 24 uur per dag met videocamera’s bewaakt.

Er is geen receptie, maar je kunt inchecken via een check-in/check-out-systeem met een betaalau-tomaat. Dat gaat als volgt: je komt met je camper aan, kiest via de betaalautomaat een standplaats, hoe lang je wilt blijven en of je bijvoorbeeld elektriciteit wilt of van andere voorzieningen op het camperpark gebruik wil maken. Na betaling met pinpas of creditcard krijg je een toegangspas. Deze pas geeft je gedurende de periode waarvoor betaald is, toegang tot het camperpark. Ook kan de pas gebruikt worden als een soort chipknip voor het gebruik van de aanwezige voorzieningen. Dit maakt dat je 365 dagen per jaar tussen 6.00 uur ’s ochtends en 24 uur ‘s avonds zelf kunt inchecken en zelf kunt bepalen waar je wilt gaan staan en wat je nodig hebt.

Meer informatie: www.camperparkzeeland.nl
GPS: N 51º 34.496’  E 3º 39.146’

Like dit artikel
Tweet dit artikel