Nieuw exterieur voor prijsvechter Weinsberg

Weinsberg CaraBus

Nieuw voor de CaraBus van Weinsberg is het champagnekleurig exterieur

ZOETERMEER – Vanaf modeljaar 2014 zijn de campers en caravans van Weinsberg verkrijgbaar in de nieuwe kleurcombinatie champagne met antraciet. De prijsvechter mikt met het nieuwe exterieur op het middenklassesegment.

Niet alleen het exterieur van de Weinsberg-modellen voor 2014 is in een nieuw jasje gestoken. Ook het interieur kreeg een nieuw gezicht, met afgeronde hoeken, honingkleurig houtdecor en frisse accenten in het interieur.

Fransbed

De jongste telg in de CaraOne-serie van Weinsberg is de CaraOne 390 QD. De traditionele indeling met treinzit en vastbed is geschikt voor twee personen, maar ook voor een gezin met opgroeiende kinderen. De caravan met een toegankelijke disselbak en een eigen gewicht van 830 kg is verkrijgbaar in verschillende indelingen. Wie de voorkeur heeft voor een fransbed kan terecht bij de nieuwe indeling in de CaraOne-serie, de 450FU.

Weinsberg campers

Aan de serie campers, die zoals gezegd verkrijgbaar zijn in de nieuwe kleurcombinatie champagne met antraciet, is de CaraBus 601 MQH toegevoegd: een compacte camper van 6 meter lang met een verhoogd dak en hefbed. In de serie halfintegrale campers zijn drie nieuwe indelingen beschikbaar: de compacte 550 MH, de enkelbed-indeling 700 MEH en de 700 MXH met een gemakkelijk toegankelijk slaapgedeelte. Opties zijn de verplaatsbare wastafel, een verschuifbaar tafelblad met massieve houtrand, de ruime doorkijk en het grote dakraam , terwijl het GFK- hagelbestendige dak standaard is.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel