Nieuw in Nederland: Gaskeuring Camper

Leak Check Pro, hoofdfotoRIJSSEN – Vanaf heden is het ook mogelijk het gassysteem van uw camper te laten testen in Nederland.

In Duitsland is een gascontrole al jaren verplicht en moeten alle caravans en campers elke 2 jaar gecontroleerd worden. Heel veel campingeigenaren vragen tegenwoordig naar een gascontrole rapport dat niet ouder mag zijn dan 2 jaar. Kunt u dit rapport niet overleggen dan wordt u de toegang op de camping geweigerd.

De gascontrole van Rozendom Campers houdt in dat het gehele systeem middels een volautomatisch apparaat (Leak Check Pro) onder druk wordt gezet en dat na verloop van enkele minuten een testrapport geprint wordt waarop alle gegevens zijn afgedrukt.

Gastest camper, foto tussen tekst   Gassysteem camper, foto tussen tekst   gastest camper foto tussen tekst 2

De apparatuur voldoet aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid en geeft exact aan of er iets aan het systeem mankeert en welke waarden het systeem heeft.

Uiteraard worden eventuele onvolkomenheden meteen of op afspraak gerepareerd of vervangen. Waarna de test opnieuw plaatsvindt.

Het is van levensbelang een goed werkend en veilig gassysteem te hebben want de gevolgen van een explosie of brand, ontstaan door een gaslekkage, zijn niet te overzien.

Zorg voor een ontspannen, veilige vakantie ook voor anderen!

Voor meer informatie http://www.rozendomcampers.nl/toebehoren/gastest-camper.html

Like dit artikel
Tweet dit artikel