Nieuw pand voor Almeers Caravan Bedrijf (ACB)

Almeers Caravan Bedrijf (ACB) nieuwbouw

Nieuw pand voor Almeers Caravan Bedrijf (ACB)

Vol trots kan het team van het Almeers Caravan Bedrijf melden dat een lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling gaat. Het bedrijf gaat vlak voor het Paasweekeinde namelijk haar nieuwe pand betrekken.

Het bedrijf begon in 1997, in Almere Haven. Vanaf 2008 huurde het Almeers Caravan Bedrijf een pand op industrieterrein de Vaart. En nu is het dus zover dat het bedrijf een eigen pand heeft latren bouwen.

De opening is vlak voor Pasen, op 18 april. Voor de shop is het Almeers Caravan Bedrijf een samenwerking aangegaan met Fritz Berger, een gerenommeerde winkelketen op het gebied van kampeerbenodigdheden. Hierdoor zijn er in de kampeershop alle denkbare kampeerbenodigdheden aanwezig en kan er op bestelling nog veel meer worden geleverd. De inrichting van het pand straalt de kwaliteit uit die het team van ACB voor ogen heeft.

Showroom

De showroom wordt groter en ruimer van opzet zodat de Bürstner, Eriba en LMC caravans nog beter kunnen worden gepresenteerd. Ook het buitenterrein is meegegroeid, tot 8800 m². Dat betekent dat nog meer caravans op voorraad kunnen worden genomen. Uiteraard is ook de werkplaats onder de loep genomen. In het nieuwe pand heeft iedere werkplek een eigen roldeur zodat de klanten nog beter en sneller kunnen worden geholpen. Er is ook gedacht aan een aparte ruimte om de caravans te wassen en glimmend schoon af te leveren. Over een tijdje zal ook het gasvulstation meeverhuizen en weer volledig operationeel zijn.

Openingsweekend

Geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom tijdens het openingsweekend. Het Almeers Caravan Bedrijf is op beiden paasdagen geopend en is vanaf 18 april gevestigd aan de Groene Kadeweg 13, 1332BV Almere.

Like dit artikel
Tweet dit artikel