Nieuw ventilatiesysteem in High Peak tenten

High Peak tent ventilaitie

Nieuw ventilatiesysteem in High Peak tenten

Het populaire merk High Peak kwam onlangs met een nieuw, innovatief ventilatiesysteem voor haar tenten, het zogenaamde Advanced Low Vent System.

Deze nieuwe innovatie maakt dat High Peak tenten nog betere luchtcirculatie hebben, met name dicht tegen de vloer.

Advanced Low Vent System

In principe is het idee achter dit nieuwe systeem eenvoudig. Door in de buitentent speciale ventilatie-openingen te plaatsen, die van binnenuit kunnen worden geopend of gesloten, wordt de luchtcirculatie bevorderd en kan er indien gewenst aanzienlijk meer ventilatie worden gecreëerd. Je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel ventilatie je wilt en ook of de buitentent wat verder van de binnentent wordt afgespannen.

Meer innovatie

Het Advanced Low Vent System is niet de enige innovatie van High Peak op gebied van ventilatie in tenten. Zo kwam het merk onlangs ook met het Dual Flow Vent System en de Vario Vent Control. Deze twee ‘systemen’ komen min of meer op hetzelfde idee neer: door verschillende open te ritsen mesh-stukken in de buitenten, biedt de tent meer ventilatie. Evengoed is de tent nog steeds goed bestand tegen de elementen. Het Dual Flow Vent System werkt zelfs wanneer het ventilatie-stuk dichtgeritst is, terwijl het Vario Vent Control System meer de nadruk legt op gebruiksgemak.

Like dit artikel
Tweet dit artikel