Nieuw vlaggenschip voor Eura Mobil

Euro Mobil Integra 2018

De nieuwe Integra, het vlaggenschip van Eura Mobil

ZOETERMEER  – De Duitse camperbouwer Eura Mobil heeft zich de laatste jaren toegelegd op campers in de meer populaire modellen en afmetingen. Nu vindt het bedrijf dat het weer tijd is om een nieuw model in het hogere prijssegment te introduceren.

Begin deze maand presenteerde Eura Mobil daarom de nieuwe Integra aan de pers en dealers. Een prachtig uitziende, luxueuze camper die meteen opvalt door de geringe hoogte van nog geen 3 meter. Hierdoor komen de fraaie lijnen van het model extra goed uit.

Aan de buitenzijde vallen verder vooral de moderne LED-verlichting en de karakteristieke grill op. Als we de camper binnenstappen, kunnen we zien dat Eura Mobil duidelijk zijn best heeft gedaan om de nieuwe Integra bij de top van de zogenaamde ‘liners’ te laten aansluiten. De camper heeft een uiterst smaakvol en doordacht interieur waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Niet alleen qua afwerking, maar ook qua uitrusting heeft staat de nieuwe Integra zijn mannetje. Zaken als een achteruitrijcamera zijn bijvoorbeeld standaard en de optielijst is bijna oneindig.

Eura Mobil levert de nieuwe Integra vooralsnog in 3 indelingen. De I 700 ED is 7,16 meter lang en heeft enkele bedden. De beide andere indelingen zijn 8,99 m lang. Daarbij heeft de I 890 QB een queensbed en de I 890 EB enkele bedden. De geringe hoogte van 2,92 m kon mogelijk worden gemaakt door de toepassing van een AL-KO laagbouwchassis.

Wie de nieuwe Eura Mobil Integra in levende live wil bewonderen, moet nog even wachten. Hij wordt eind augustus, op de Caravan Salon in Düsseldorf, voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel