Eerste paal nieuwbouw Cor Olie Recreatie

kampeerzaken.nlNick (11) en Julia (8) Olie waren woensdagmiddag 17 november present om de eerste paal te helpen heien voor nieuwbouw van de winkel en showroom van Cor Olie Recreatie aan de Weg en Bos te Bergschenhoek. Vader Carlo en opa Cor keken samen met de overige belangstellenden toe of zij het er goed vanaf brachten.

 

In 1992 verhuisde Cor Olie vanaf de Noordeindseweg in Berkel naar het bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek. Zoon Carlo en zijn echtgenote Hellen namen van lieverlee de zaak over en breidden die zeven jaar geleden uit met een grote showroom recht tegenover hun pand.


 

"Twee jaar geleden verkochten we ons eerste pand, waarna we voorbereidingen troffen voor nieuwbouw, eveneens aan de overkant, grenzend aan het pand dat we zeven jaar geleden realiseerden. Als alles volgens plan verloopt is dit nieuwe pand volgend jaar maart gereed, " vertelt Carlo Olie enthousiast.

 

kampeerzaken.nlHij vervolgt: "Het wordt in totaal 1200 vierkante meter, verdeeld over begane grond en eerste etage (met een lift, waardoor de caravans makkelijk naar boven kunnen). Met een showroom en een grote winkel; drie keer zo ruim als de winkel die we nu hebben. Als de bouw klaar is kan alles weer binnen staan; in de showroom of in de werkplaats."

 

De entree komt aan Weg en Bos 1. Men kan bij Cor Olie Recreatie terecht voor de in- en verkoop van caravans – zowel nieuw als gebruikt – en natuurlijk voor ook voor onderhoud, reparaties en de verhuur van caravans en campers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel