Nieuwe achteruitrijcamera’s van Teleco

Teleco Retrocam

Nieuwe achteruitrijcamera’s van Teleco

ERMELO – Het Spaanse merk Teleco presenteert een geheel nieuw assortiment achteruitrijcamera’s voor campers welke kunnen worden aangesloten op de Teleco M-DVD5560 Truck navigator of op de TP7 HR monitor.

Het nieuwe assortiment achteruitrijcamera’s van Teleco omvat op dit moment 2 modellen, de TRC14 en TRC13s.

TRC14

De TRC 14 achteruitrijcamera is voorzien van een Sony CCD sensor van de nieuwste generatie. Daardoor staat deze garant voor een goed contrast, ook de kijkhoek van 110 graden is uitstekend. Er zijn 8 ledlampjes aan weerszijden van de lens aangebracht  zodat de weergavecapaciteit van de camera ook bij weinig licht (<0,1 Lux) voldoende is. Eventuele omgevingsgeluiden kunnen via de ingebouwde microfoon worden waargenomen. De camera is gemonteerd in een geanodiseerd aluminium behuizing die de camera moet beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden.

TRC13s

De wat luxer uitgevoerde TRC 13s is bovendien voorzien van een Sony CCD kleurensensor, een automatische afsluitklep, een nog grotere kijkhoek van 130 graden en een elektrische regeling van het beeldcontrast. Bij een lage buitentemperatuur wordt de verwarmingsfunctie automatisch ingeschakeld. De camera is voorzien van zeven ledlampjes voor nachtzicht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel