Nieuwe reissoorten en bestemmingen ACSI Kampeerreizen

kampeerzaken.nlAan het nieuwe 2012 aanbod van ACSI Kampeerreizen zijn enkele nieuwe reizen toegevoegd, welke nog beter aansluiten op de wensen van de kampeerders. De reacties hierop, tijdens de eerste informatiedagen, zijn ronduit positief te noemen.

ACSI Kampeerreizen heeft twee nieuwe reissoorten aan het toch al brede assortiment toegevoegd: Rondreis Thema en Verblijf Plus.


 

De kampeerreizen ‘Rondreis Thema´ zijn korte reizen die zijn samengesteld rond een bepaald thema of evenement’. Onder ‘Verblijf Plus’ worden reizen aangeboden die speciaal zijn ontwikkeld voor kampeerders die de voorkeur geven aan één standplaats in plaats van rond te reizen. De plus staat voor een rijkelijk gevuld excursieprogramma.

 

Nieuwe namen
Met de komst van deze twee nieuwe reissoorten hebben de overige kampeerreizen een andere, duidelijke naam gekregen, om op die manier nog makkelijker de gewenste reis te vinden. Kampeerders kunnen verder kiezen uit Rondreis Basis, Rondreis Plus, Winterzon, Rondreis Sportief, Rondreis Thema en Verblijf Plus.

Bestemmingen
In totaal zijn er maar liefst 16 nieuwe bestemmingen. Bijvoorbeeld een eilandenreis naar Corsica en Sardinië, een reis door het afwisselende Slovenië, een zwerftocht naar de Noordkaap en een ontdekkingsreis naar de onbekende Karpaten in de Oekraïne en Roemenië. ACSI heeft daarnaast tal van reizen flink vernieuwd.

 

Extra informatiedag
Voor meer informatie kunt u terecht tijdens de extra informatiedag die gehouden wordt op 21 januari 2012. Het complete aanbod, met uitgebreide informatie, kunt u ook bekijken op www.acsireizen.nl, waar u ook het gratis ACSI Kampeerreizen Magazine 2012 kunt bestellen.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel