Nieuwe brochures over de Romantische Strasse

brochures over de Romantische Strasse

Nieuwe brochures over de Romantische Strasse

Er zijn twee volledig herziene, bijgewerkte brochures over de “Romantische Strasse“ verschenen. Dit zijn “Reiseplaner Romantische Straße vom Main zu den Alpen“ en „Veranstaltungen Romantische Straße 2022”.

Na meer dan twee jaar pandemie willen we er graag op uit naar het buitenland, al zijn nog steeds een aantal onzekere factoren bij het plannen van een vakantie. Maar een trip naar een buurland moet absoluut kunnen, en zeker met de camper. En daar is de Romantische Strasse heel geschikt voor.

Met de camper (of een ander kampeermiddel) ben je bijna nergens van afhankelijk, wat zijn waarde de afgelopen jaren al heeft bewezen.  Om deze ontwikkelingen te ondersteunen en de reizigers dus van meer informatie te voorzien, heeft de Romantische Strasse Touristik Arbeitsgemeinschaft twee volledig herziene, geactualiseerde brochures opnieuw uitgegeven. De (vrij vertaald) “Romantische Strasse Reisplanner van de Main tot de Alpen” en de “Romantische Strasse Evenementen 2022” bieden alles wat je moet weten voor een reis naar de Romantische Strasse, nog steeds Duitslands bekendste en populairste vakantieroute.

Reisplanner

De Romantische Straße-Reisplanner biedt een compleet overzicht van alle bezienswaardigheden, programma-aanbiedingen en insider-tips langs de 460 kilometer lange route van Würzburg naar Füssen. Uiteraard komt de schoonheid van de 29 steden langs de route uitgebreid aan bod. Ook bevat hij informatie over theaters, concerten, musea, tentoonstellingen, festivals, congressen, conferenties. Ook de arrangementen, culinaire hoogstandjes en worden niet vergeten. Daarnaast zijn er artikelen over wandelingen, fietstochten, festivals en feesten langs de Romantische Strasse, over fietstochten, festivals en feesten.

Actuele informatie en updates de Romantische Strasse, de deelnemende steden, overnachtingsmogelijkheden, bezienswaardigheden en evenementen zijn ook te vinden op de website van de Romantische Strasse. Hier kun je ook een uitgebreid informatiepakket over de Romantische Strasse met brochures, reisplanner, routekaarten in verschillende talen en het reisboek bestellen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel