Nieuwe budget achteruitrijcamera van Dometic

Dometic PerfectView Cam 45 Nav

Nieuwe low-budget achteruitrijcamera van Dometic, de PerfectView Cam 45 Nav

ZOETERMEER – Niet iedereen is bereid om een fors bedrag neer te tellen voor een extra mooie achteruitrijcamera. Sommige mensen hebben er niet zo veel voor over omdat ze het niet nodig vinden, of gewoon niet hebben.

Voor hen ontwikkelde Dometic de nieuwe Perfectview 45 Nav achteruitrijcamera. Deze biedt je precies wat je nodig hebt, en meer niet.

De nieuwe Dometic PerfectView Cam 45 Nav gebruikt het navigatiesysteem als beeldscherm, zoals je aan de naam al kon vermoeden. Uiteraard doe je met deze camera wel wat concessies vergeleken met de duurdere modellen achteruitrijcamera’s. De zichthoek is namelijk 120 graden, zo’n 25 graden minder dan die van een duurdere achteruitrijcamera. Evengoed biedt de camera wel nacthzicht, waarbij de LED’s zo zijn ingebouwd dat deze verblindingsvrije en goede beelden oplevert. De helderheid wordt automatisch geregeld. Verder is de achteruitrijcamera voorzien van een automatische verwarming, wat voorkomt dat het optiek kan beslaan. Ook beschikt de camera over een naar behoefte iun te stellen achteruitkijkspiegelfunctie. De Dometic Perfectview Cam 45 Nav is leverbaar in wit en zilvergrijs. De adviesprijs bedraagt 199,- excl. BTW.

Like dit artikel
Tweet dit artikel