Nieuwe campermodules en hefdaken van Reimo

Hefdak Reimo

Nieuwe campermodules en hefdaken van Reimo

Op het CMT 2019 in Stuttgart introduceerde Reimo meerdere nieuwe producten, waaronder een universeel hefdak, een slaapbank, nieuwe kastmodules en uiteenlopende accessoires.

Het bedrijf, dat is gevestigd in het Duitse Egelsbach, is al decennialang actief op gebied van onderdelen en accessoires voor camperbussen en produceert zelf ook een aantal buscampers.

Universeel hefdak

Één van de meest in het oog springende producten is het nieuwe universele hef- en slaapdak. Deze is geschikt voor verschillende grote buscampers met een lengte tussen de 5,40 en 6 meter. Zo past het slaapdak op de Volkswagen Crafter, de Mercedes-Benz Sprinter en de Fiat Ducato.

Reimo slaapbank-V3100

Naast het hefdak werden er ook andere producten gelanceerd op het CMT. Bijvoorbeeld de vaste Reimo slaapbank. De slaapbank past vooralsnog alleen in de Volkswagen T5 en T6. In de nabije toekomst zal de slaapbank echter ook geschikt worden gemaakt voor kampeerbussen op basis van de Ford Transit, Renault Traffic en Mercedes-Benz Vito.

Volkswagen T6 California en Multivan

Voor de VW T6 in de California en Multivan uitvoeringen biedt Reimo ook een nieuwe kastmodule aan. Deze nieuw ontwikkelde “Calicrank” module is te monteren achter de bestuurdersstoel. De hoge kastmodule is gemakkelijk te verplaatsen en neemt weinig ruimte in.

Verschillende accessoires

Reimo staat ook bekend om haar uitgebreide assortiment op gebied van accessoires. Zo introduceerde het Duitse bedrijf in Stüttgart ook haar nieuwe generatie vliegenhorren met verbeterde bevestigingstechnologie en geïntegreerde verduistering.

Like dit artikel
Tweet dit artikel