Nieuwe camping bij recreatieplas mag flink gaan uitbreiden

KampeerhoeveWILP – Een pas gestarte boerencamping bij een recreatieplas aan de rand van de Veluwe, heeft van de gemeente toestemming gekregen om flink uit te gaan breiden.

Het bestuur van het dorp Wilp nabij recreatieplas Bussloo in Gelderland, wil de camping voor de toekomst geen strobreed in de weg leggen en zet in op groei van de camping.


De raad van de gemeente Voorst waar Wilp onder valt, stemde onlangs in met de uitbreidingsplannen voor Kampeerhoeve Bussloo. Van 33 plaatsen nu mag de camping uitgroeien naar 81 in de komende jaren. Eigenaar Piet Hulscher is er blij mee. “De gemeenteraad wil de toekomst uitstippelen en staat onze camping positief bij. Uitbreidplannen hebben we wel, maar de snelheid daarvan is nu nog onduidelijk. We hebben pas één seizoen achter de rug.”

Boerenleven

Een voormalig melkveebedrijf en bloemkwekerij is in het afgelopen jaar omgetoverd tot Kampeerhoeve. De sfeer van het boerenleven is daarbij niet verloren gaan, zodat een plek is ontstaan waar kampeerders optimaal kunnen genieten van rust en de natuur. Op het erf wordt de sfeer bepaald door uitstraling van oude authentieke gebouwen. Ook scharrelen in en rond de camping een aantal brandrode runderen, schapen, kippen en konijnen.

Bussloo

De camping ligt op een steenworp afstand van de bekende recreatieplas Bussloo, midden in de stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. In de omgeving bevindt zich een gebied met prachtige fiets-en wandelroutes in een mooie landelijke omgeving. Er zijn volop mogelijkheden voor vissen, golfen, zwemmen en saunabezoek.

www.kampeerhoevebussloo.nl

Kampeerhoeve 2

Like dit artikel
Tweet dit artikel