Nieuwe Carrara buscamper van Reimo

Reimo Carrara buscamper

Nieuwe Carrara buscamper van Reimo

Het Duitse bedrijf Reimo levert veel meer dan alleen onderdelen en ombouwsets voor campers. Reimo bouwt namelijk ook complete buscampers, op zelfs basis van heel veel verschillende basisvoertuigen.

De meeste Reimo buscampers worden op basis van een Volkswagen gebouwd, maar het bedrijf levert ook wel buscampers op basis van een Mercedes en andere merken. Op de Caravan Salon in Düsseldorf introduceerde Reimo de nieuwe Carrara buscamper, waarvoor Reimo de vertrouwde Volkswagen T6 als basis gebruikt.

De naam Carrara is ontleend aan de gelijknamige Italiaanse plaats, welke bekend is om haar lichte marmer. Het interieur van de Reimo Carrara is van lichte, hoogglanzende meubelen. De zit/slaapbank heeft niet alleen veiligheidsgordels voor 3 personen en maar ook 2 Isofix bevestigingspunten. Reimo Carrara buscamperDe achterbank is op een rail geplaatst en kan daarom op meerdere posities worden gefixeerd. Het ombouwen van de bank naar een tweepersoonsbed is een fluitje van een cent. Je kunt ook extra zitplaatsen voor de Reimo Carrare bestellen, zodat je de buscamper ook kunt gebruiken om tot maximaal 6 personen te vervoeren. De bagageruimte van 565 liter zal dan absoluut worden gewaardeerd.

Als je de Carrara op camperkenteken wilt zetten, zul je ook het optionele hefdak moeten bestellen. Dit zorgt niet alleen voor de vereiste stahoogte maar biedt dan ook meteen 2 extra slaapplaatsen. Verder heeft de Reimo Carrara voorzieningen zoals je in de meeste andere buscampers van dit formaat ziet:  een keukenblokje met een 2-pits kookplaatje en spoelbakje, een 35-liter compressorkoelkast, kleerkast en diverse andere bergruimtes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel