Nieuwe Coleman tenten met BlackOut Bedroom

Coleman tent 2018

Coleman tent met BlackOut Bedroom

Sinds Coleman een aantal jaren onder de naam BlackOut Bedroom verduisterde binnententen introduceerde, kiezen steeds meer kampeerders voor een tent waarvan de slaapcabine het daglicht nagenoeg geheel buiten houdt.

Zo’n donkere tent is niet alleen prettig voor mensen die gaan kamperen in gebieden waar het zomers niet of bijna niet donker wordt, zoals in Scandinavië. Ook mensen die overdag graag even een dutje doen weten zo’n donkere binnentent te waarderen.

Ook voor de kleintjes, die niet alleen overdag vaak nog een dutje moeten doen maar ook ’s avonds al vroeg in hun bed liggen is een verduisterde binnentent ideaal. Bovendien werkt het verduisterende materiaal ook isolerend zodat de binnentent bij fel zonlicht ook een paar graden koeler blijft. Vanwege dit succes breidt Coleman het aanbod tenten met een BlackOut Bedroom dit kampeerseizoen verder uit. Het merk heeft deze zomer maar liefst negen tenten met een BlackOut Bedroom in het programma.

Fastpitch Air Valdes

Coleman Fastpitch Air ValdesGeheel nieuw in het programma van Coleman is de Fastpitch Air Valdes. Een tunneltent voor een grotere familie, met een grote leefruimte en twee extra grote slaapcabines. Dankzij de FastPitch Air technologie kan deze stevige en stabiele tent snel en moeiteloos opgeblazen, opgezet én afgebroken kan worden. Het opzetten kan door één persoon worden gedaan en meer dan de bijgeleverde pomp heb je niet nodig. Bovendien komt deze tent met tal van handige extra’s. De tent heeft niet alleen een BlackOut Bedroom, maar is ook vervaardigd van brandvertragend materiaal. Het WeatherTec materiaal zorgt voor een prima bescherming tegen weer, wind en water en is voorzien van UVGuard™-zonnebescherming. De Colemann Fastpitch Air Valdes wordt geleverd met gaasdeuren voor een optimale ventilatie, luifel, scharnierdeur en een volledig geïntegreerd grondzeil. De tent biedt een slaap- en leefruimte van totaal 15,8 m2 en weegt 20,8 kilo. De adviesprijs bedraagt € 799,99.

Chimney Rock 3 Plus

Coleman Chimney Rock 3 PlusOok de Chimney Rock 3 Plus is nieuw in het programma van Coleman. Deze tunneltent richt zich op de wat sportiever ingestelde kampeerder. Ook deze 3-persoons tent heeft een verduisterde binnentent. Dankzij de slimme structuur van de stokken biedt de Chimney Rock 3 Plus behoorlijk wat binnenruimte. Het in- en uitstappen gaat gemakkelijk via de 2 deuren. In de ruime voortent is er plaats voor alle kampeerspullen. De woon/slaapruimte van de Chimney Rock 3 Plus heeft een totale oppervlakte van 7,7 m2. De tent weegt 6,8 kilo en kost 239,99.

Kobuk Valley 2

Coleman Kobuk Valley 2Coleman had al een aantal tenten in de Kobuk Valley-serie in het programma. Deze serie wordt dit kampeerseizoen uitgebreid met een compactere 2-persoons tent. Ook deze heeft een donkere slaapcabine. Hij weegt 3,2 kilo, biedt een woon/slaapruimte van 3,2 m2 en kost € 119,99.

Oak Canyon 6

Coleman Oak Canyon 6Deze tent vormt een uitbreiding van de gelijknamig serie van Coleman. Het is ook meteen het grootste model van deze serie. De Oak Canyon 6 is een ruime familietent die je gemakkelijk op kunt zetten. De praktische familietent heeft een hoge voortent, een grote en lichte leefruimte en 3 ruime, verduisterde slaapcabines. Dankzij de hybride constructie (stokken van glasvezel en staal) is stevig en stabiel. Bovendien kan de tent verrassend compact worden ingepakt. Hij biedt een totale leef/slaapoppervlakte van 20,8 m2 en weegt 27,2 kilo. De adviesprijs bedraagt € 649,99.

Like dit artikel
Tweet dit artikel