Nieuwe compressorkoelboxen van Mobicool

Mobicool FR compressorkoelbox

Mobicool FR compressorkoelbox

ZOETERMEER – Onder de koelboxen en koelkasten in de recreatiebranche zijn de door een compressor aangedreven modellen over het algemeen ook de modellen die een grote capaciteit combineren met een hoge efficiency.

Dat geldt ook voor de nieuwe FR serie die Mobicool, een merknaam van Waeco introduceert.

De nieuwe koelboxen uit de  FR serie van Mobicool kunnen worden gevoed middels de sigarettenaansteker van de auto en via de netspanning. Ze brengen de inwendige temperatuur al snel een flink stuk omlaag. Ze kunnen namelijk koelen tot temperaturen tussen de +10 en –15 graden Celsius. Dat is dus aanzienlijk koeler, of kouder, dan de koelboxen met een Peltier element. Ze zijn ook veel stiller. Waar koelboxen met een Peltier element altijd een soms hinderlijk geluid maken vanwege de benodigde ventilator, doen compressorkoelboxen hun werk nagenoeg geruisloos.

Het deksel van de FR koelboxen is zo uitgekiend dat de inhoud van de koelboxen optimaal kan worden benut. Uiteraard kan het deksel ook makkelijk worden los genomen en zijn de koelboxen makkelijk te reinigen. Om ook in het donker je geliefde drankje te kunnen pakken, zijn ze aan de binnenzijde voorzien van verlichting. Verder hebben ze een handige sluiting, uitklapbare handgrepen en een digitaal bedieningspaneel voor de temperatuur.

De Mobicool FR koelboxen zijn verkrijgbaar in een inhoud van 34 en 38 liter, een inhoud die voor de meeste omstandigheden toereikend is.

Meer informatie kun je vinden op www.mobicool.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel