Nieuwe dealers Adria en Elnagh

elnagh adria dealers nederlandZOETERMEER – De merken Adria en Elnagh hebben hun dealernetwerk uit weten te breiden.

Dick Groot Safaricampers in het Noord-Hollandse Winkel heeft de buscampers van Adria in het programma opgenomen, terwijl Kelgin Campers uit het Zeeuwse Goes dealer is geworden van de campers van het Italiaanse Elnagh.

Dick Groot Safaricampers, die ook een ruime ervaring heeft op het gebied van het ombouwen van bestelwagens tot buscamper, neemt Adria in het programma op nu Bavaria Camp zich (sinds kort onder de hoede van Knaus) terug trekt uit Nederland. Opvallend is natuurlijk dat de buscampers van Bavaria Camp zich in het hoogste prijssegment bevinden en dat Adria veel betaalbaardere campers biedt.

Niettemin heeft eigenaar Dick Groot alle vertrouwen in de kwaliteit van Adria: “De Adria buscamper, de Twin lijn, is een product waarbij naast design en comfort gekeken is naar technische aspecten en afwerking. Het hoge technische niveau heeft ons dan ook doen besluiten om het Adria dealerschap aan te gaan.”

Kelgin Campers in Goes had de campers van Kelgin al een tidje in het verhuurprogramma, net als de campers die onder het eigen label Kelgin werden verhuurd en verkocht. In de loop van het jaar zullen de showmodellen van de verschillende series van Elnagh bij binnen komen. Elnagh biedt in vier modellenreeksen (Baron, T-Loft, King en Magnum) een breed scala aan kampeerauto’s, in zowel het lagere als hogere prijssegment.

Like dit artikel
Tweet dit artikel