Nieuwe directie voor Karsten Travelstore

Karsten Travelstore brand

Nieuwe directie voor Karsten Travelstore na verwoestende brand

De brand waar Karsten Travelstore eerder deze maand door werd getroffen, legde het pand volledig in de as. Enkele uren na de brand waren de kersverse directieleden al druk bezig om de winkel en het atelier van Karsten weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen.

De nieuwe directieleden van Karsten zijn Marc Takken en Jan Willem Algra. Het was de bedoeling dat zij over een paar maanden het stokje over zouden nemen van Maarten Takken en Marie Jose Takken-Karsten.

De allesverwoestende brand heeft deze overdracht versneld, en afgelopen zaterdag werd dan ook bekend gemaakt dat Karsten Tenten BV doorzet onder een nieuwe directie. De kersverse directieleden staan wel meteen voor een gigantische uitdaging: het van de grond af aan heropbouwen van het merk dat de twee generaties voor hen in 40 jaar hebben opgebouwd.

Dit lijkt hen vooralsnog moeiteloos af te gaan. Nog geen dag na de brand was er al een tijdelijke kantoorruimte geregeld. Deze werd omgedoopt werd tot Karsten HQ. Vanuit die tijdelijke kantoorruimte wordt hard gewerkt aan de heropening van zowel het atelier van Karsten Tenten als de Karsten Travelstore.

Zoektocht naar tijdelijke locatie, nieuwe gereedschappen en materialen

Want dat er een nieuw pand komt, dat is zeker. En als het even kan, dan draaien volgende week alweer de naaimachines.  De winkel- en ateliermanagers zijn druk bezig met de herinrichting van het tijdelijke onderkomen, dat zij hebben geregeld. Alles moet opnieuw worden uitgezocht,  van naaimachines tot snijtafels en van winkelschappen tot kledingrekken. Er wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt wanneer Karsten haar deuren weer opent.

Like dit artikel
Tweet dit artikel