Nieuwe Dometic GO-collectie voor ‘autokampeerders’

De nieuwe Dometic GO-collectie

Nieuwe Dometic GO-collectie voor ‘autokampeerders’

Dometic, dat zijn assortiment de laatste jaren door middel van een groot aantal overnames enorm zag groeien, introduceert de nieuwe GO-collectie.

Deze nieuwe meubels en accessoires is bedoeld voor ‘autokampeerders’, dus de mensen die er met de auto of kampeerbus en tent op uitgaan. Hoewel de nieuwe collectie zich daarmee vooral op de Amerikaanse manier van een ‘weekendje kamperen’ richt, zijn de producten uiteraard ook interessant voor Europese kampeerders.

Go Collectie

De Dometic GO collectie wordt gekenmerkt door design, innovatie en duurzaamheid. De spullen zijn gemaakt van lichtgewicht materialen. Het slimme ontwerp zorgt niet alleen voor een prima  functionaliteit, de spullen zijn hierdoor ook makkelijk op te bergen. De nieuwe GO-collectie van Dometic bevat omvat onder meer een mooi vormgegeven campingtafel, een stevige campingbank, een handige drinkkan met kraan en nog veel meer. Uiteraard omvat de collectie ook koelboxen. Dometic is immers al 100 jaar actief op het gebied van koeling. Het Zweedse merk biedt het meest uitgebreide assortiment mobiele koelproducten voor gebruik in de camper, caravan, op de camping, in de boot of in een camper, boot of voertuig.

Domoetic Go collectie kamperen outdoor“Van elektrische koelers en drinkgerei tot warmwaterboilers en mobiele airconditioners: bij Dometic maken we elk uitstapje naar buiten comfortabeler”, zegt Juan Vargues, President en CEO bij Dometic. “Wij waren 100 jaar geleden pioniers op het gebied van moderne koeling en we zijn al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in mobiele woonoplossingen. Met de toevoeging van veelzijdige, veerkrachtige en lichtgewicht kampeerspullen die achterin elk voertuig passen, maakt Dometic het voor outdoorliefhebbers gemakkelijker dan ooit om te genieten van een spontane omweg om de golven, de poeder of de stilste rivierbocht achterna te gaan.”

Vargues vervolgt: “Gebruikmakend van onze jarenlange ervaring in het uitrusten van campers en boten met slimme oplossingen, bieden we functionele en stijlvolle producten zoals de populaire CFX3 draagbare koelkast, Patrol koelers en outdoor kookproducten en drinkgerei. Samen met onze mobiele stroomoplossingen met zonnepanelen maken we van kamperen met de auto een plezierige bezigheid. Om deze uitrusting ook achterin de auto te kunnen organiseren, hebben we nu ook producten ontworpen die voor een eenvoudiger uitstapje geschikt zijn.”

De Dometic GO 2022 Collectie omvat de volgende artikelen:

 • Hydration Water Jug
  Een gemakkelijke, efficiënte manier om water op te slaan, te vervoeren en te gebruiken, met een inhoud van 11 liter
 • Hydration Water Faucet
  Zorgt voor stromend water ter plaatse, met het gemak van een enkele kraan
 • Compact Camp Chair
  Lichtgewicht, robuuste stoel ontworpen voor comfort en draagbaarheid
 • Compact Camp Bench
  Unieke, compacte en veelzijdige 2-zitsbank
 • Compact Camp Table
  Een veelzijdige tafel, met bamboe blad, in hoogte verstelbaar, geschikt voor 4 personen en met een probleemloze constructie
 • Deken
  Weerbestendig, tweezijdige deken voor extra comfort
 • Portable Gear Soft Storage
  Een zachte, veelzijdige bescherming voor kampeerbenodigdheden
 • Geïsoleerde inzet
  Verandert de Portable Gear Soft Storage in een minikoelbox
 • Hard Storage
  Water- en stofdicht opbergbox voor het opbergen, stapelen en organiseren van kampeerspullen

Verder is er bij Dometic keus uit diverse koelers, zoals de CFX3 koelboxen, Patrol koelboxen en WCI Cool koelboxen. Ook qua drinkgerei biedt Dometic tegenwoordig veel keus, de collectie omvat een breed scala aan thermosflessen en bekers om zowel warme als koude dranken te bewaren.

Veel onderdelen van Dometic GO werden als preview getoond tijdens Outdoor Retailer Summer Market 2021 in Denver, CO, USA. De Hydration Water Jug en Hydration Water Faucet ontvingen de begeerde “Best in Show” award van de toonaangevende website Gear Junkie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel