Nieuwe Dometic koelkast met 4 koelzones

Dometic koelkast

Maar liefst 4 koelzones in nieuwe Dometic koelkast

ETTEN-LEUR – Koelkasten voor campers en caravans worden steeds geavanceerder.

Waar we nog niet zo heel erg lang geleden al blij waren met een koelkast die een maatje groter was dan de eerste kleine modellen waar het vriesvak net groot genoeg was voor een pakje spinazie, zo worden we tegenwoordig verwend met grote, hoge koelkasten die ons het comfort van thuis bieden. Zo ook bij de nieuwe RMF 8505 absorbtiekoelkast van Dometic.

Deze nieuwe koelkast kent namelijk vier koelzones: een zone voor normaal koelen, eentje voor het koelen van groente, ook nog een zone voor het koelen van drank en bovenin ook nog een zone met een uitneembaar vriesvak van 20 liter.

dometic koelkastDe RMF 8505 biedt de kampeerders overigens een imposante inhoud van 175 liter zodat er aardig wat voorraad in kan worden verstouwd. Drankjes kunnen via de aparte schuiflade onderin uit de koelkast worden gepakt zodat de deur daar niet voor hoeft te worden geopend.

Die deur kan trouwens links of rechts scharnieren, naar gelang wat men bestelt. De bekende AES-bediening zorgt voor een volautomatische koeling en, in combinatie met de LED-verlichting, ook voor een zo gering mogelijk energieverbruik.

Like dit artikel
Tweet dit artikel