Nieuwe eigenaar voor Ridderbeks caravans en vouwwagens

Nieuwe eigenaar voor Ridderbeks caravans en vouwwagensRidderbeks, een van de grotere Limburgse dealers van caravans en vouwwagens, heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Jos Ridderbeks heeft zijn bedrijf namelijk verkocht aan de broers Harold en Harm Rutten.

Deze broers Rutten zijn in de regio ook wel bekend van Volvo Rutten. Er blijft nog een Ridderbeks bij het bedrijf betrokken. Desiree van der Poel-Ridderbeks blijft namelijk als vestigingsmanager aan de zaak verbonden.

Service als vanouds

Vanaf heden zal het bedrijf worden voortgezet als Rutten Ridderbeks caravans en vouwwagens. De overname moet naar eigen zeggen niets veranderen aan de service Ridderbeks bekend om staat. Want het huidige team blijft gewoon werkzaam bij Rutten Ridderbeks caravans en vouwwagens. De medewerkers blijven, samen met Desiree van der Poel-Ridderbeks, het vertrouwde aanspreekpunt voor de klanten.

Familiebedrijf

Jos Ridderbeks is blij met de nieuwe eigenaars. “De gebroeders Rutten zijn bekende ondernemers in de regio. Bij hen had ik meteen een goed gevoel. Onder meer omdat ze een familiebedrijf runnen, net als wij. Zij begrijpen hoe dat werkt en dat is prettig voor onze klanten.” De nieuwe eigenaars, Harold en Harm Rutten, hadden al langer de wens om zich ook binnen de kampeerbranche te vestigen. “Met deze overname komt die wens uit. Ridderbeks caravans en vouwwagens past bij ons”, zegt Harold Rutten. “Het is, net als Volvo Rutten, een familiebedrijf. Voor ons voelt dat heel goed. En we zijn blij dat Desiree van der Poel-Ridderbeks binnen het team blijft. Niet alleen vanwege haar kennis. Ook Desiree’s – soms al jarenlange – contact met de klanten is heel waardevol voor ons bedrijf. Zelf ben ik vanaf nu op de achtergrond betrokken bij de bedrijfsvoering.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel