Nieuwe en vernieuwde Ventura voortenten en luifels

Ventura voorrtenten luifels 2017

Nieuwe kleuren, voortenten en luifels bij Ventura in modeljaar 2017

HOEVELAKEN – Wie op zoek is naar een sterke en duurzame tent en niet per se de Isabella details wil, heeft in de Ventura tenten een mooi alternatief. De tenten en luifels van Ventura worden namelijk gemaakt van dezelfde duurzame materialen, waarbij het nodige kan worden bespaard omdat deze tenten niet de typische Isabella kenmerken hebben.

Ventura heeft haar programma voortenten en luifels geheel vernieuwd. De Ventura-modellen Pacific 300, Pacific 250, Marlin en Cadet worden voortaan vervaardigd van 100% gecoat polyester. Ze zijn nu ook verkrijgbaar met een zandkleurig materiaal voor het dak, waarbij de binnenkant bedrukt is.

Er zijn overigens meerdere modellen die in nieuwe kleuren verkrijgbaar zijn. Ook nieuw is de zonneluifel Sun Q, een eenvoudige zonneluifel voor onderweg met vele variatiemogelijkheden, en de oppompbare Pascal voortent voor trekkers.

Pascal 390 voortent

Ventura Pascal 390 voortentTrekkers die op zoek zijn naar een licht doek en een opblaasbaar frame, waardoor de tent snel en eenvoudig staat, zouden eens naar de Pascal 390 van Ventura kunnen kijken.

De Pascal 390 heeft 3 ingangen: één in elk zijpaneel en een oprolbaar middendeel. Beide zijpanelen hebben ventilatieramen voor een goed binnenklimaat. De Pascal 390 is gemaakt van 100% polyester met een acrylaatcoating in de kleuren Antracite/ Ice Grey en Olive Green/Ice Grey. Het opblazen van de tent gaat via één centraal punt.

De afmetingen bedragen 390 cm x 260 cm (B x D), de tent weegt 31,2 kg. De Pascal voortent is geschikt voor caravans met railhoogtes van 235 tot 250 cm. Standaard worden er 4 kwaliteitsventielen, een 2×2 liter dubbelwerkende handpomp en Campio Flex-rubbers meegeleverd.

SunQ zonneluifel

Ventura SunQ luifelDe Sun Q zonneluifel is een makkelijk te plaatsen doorschuifluifel van maar liefst drie meter diep. Het gecoate polyester van de luifel is licht van gewicht en neemt opgevouwen maar weinig ruimte in. De Sun Q zonneluifel past op de meeste caravans en is verkrijgbaar in 4 maten (600 – 700 – 800 – 900 cm). Daarnaast wordt de Sun Q standaard geleverd met 2 lichtgewicht dakstangen en 3 lichtgewicht glasfiber staanders.

Like dit artikel
Tweet dit artikel