Nieuwe Esvo lichtgewicht nylon tent

Nieuwe nylon lichtgewicht tent van EsvoTentenatelier Esvo komt dit seizoen met een nieuwe lichtgewicht nylon tent: de Sleedoorn. Deze tent is zeer geschikt voor de trekkende kampeerder want hij is licht, snel en compact te vervoeren.

De kwaliteit nylon die is gebruikt, is ongevoelig voor schimmels en na een regenbui goed afklopbaar. Daardoor is hij als het heeft geregend gewoon op te rollen en in te pakken. Deze tent is niet geschikt als vastkamp- of bijzettent. Ook bezit deze tent niet de ademende eigenschappen van katoen.

De buitententen zijn vervaardigd uit een drie keer gecoate rip-stop nylon. (Ripstop is geen materiaal, maar een weeftechniek. Er wordt zowel in de lengte als de breedte een dikkere draad mee geweven, waardoor een ruitpatroon ontstaat. Dat maakt de stof extra sterk, scheurbestendig en ademend.) Alle naden zijn op band gestikt en volledig waterdicht. Waar nodig zijn de afspanpunten extra versterkt.
De tentstof bestaat uit een 80-grams polyester/katoen dat een goed ademend vermogen heeft. Het grondzeil is van een gecoate nylon. De tentstokken zijn stormsterk, telescopisch en van aluminium. Deze worden meegeleverd met de tent inclusief haringen en pennen.

Specificaties:
Gewicht: 2500 gram
Aantal slaapcabines: 1
Model: tweepersoons
Kleur: mosgroen
Materiaal: Carrington Nylon
Hoogte: 120 cm
Verpakt: 2 foudraals
Verpakkingsmaat tent: 50 x 17 x 13 cm

Meer informatie: www.esvocampingshop.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel