Nieuwe fiets-, scooter en e-bike drager van Sawiko

Sawiko Kawa II fietsendrager

Drager voor scooter, e-bikes of fietsen van Sawiko

NEUENKIRCHEN-VÖRDEN – Sawiko, een dochteronderneming van AL-KO, introduceert een nieuw universeel platform voor campers en buscampers.

De Kawa II, zoals dit platform heet, wordt rechtstreeks aan het chassis van het voertuig gemonteerd. Het laadvermogen van de Kawa II bedraagt maar liefst 150 kilo.

Hiermee kun je dus makkelijk een respectabel aantal e-bikes of een scooter transporteren. De verstelbare beugels, bevestigingsogen en wielkeggen zorgen er daarbij voor dat de lading probleemloos en goed vast gezet kan worden.

Afhankelijk van de gekozen variant beschikt de Sawiko Kawa over een geïntegreerde oprijplaat, een afneembare bevestigingsbeugel of montagebeugels en wielkeggen met snelsluiting. De uitvoering met een afneembare bevestigingsbeugel laat, mits het platform niet beladen is, de doorgang naar de achterdeuren vrij. Die kunnen allebei worden geopend om het voertuig te beladen.

De Sawiko Kawa II is ongeveer 190 cm breed en 55 cm diep. Als e-bike drager is de Kawa II geschikt voor het vervoer van 3 e-bikes of een scooter plus e-bike. De prijs van de Sawiko kawa II varieert van 1195 tot 1555 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel