Nieuwe indeling in Hobby Optima serie

Hobby Optima T65 GQ

De T65 GQ, een nieuwe indeling in de Hobby Optima serie

Hobby breidt de populaire Optima serie uit met een voor deze lengte ietwat ongebruikelijke indeling, namelijk de T65 GQ. In campers met een lengte van 7 meter zijn eilandbedden toch nog redelijk zeldzaam.

Het totaal aantal indelingen in de Optima serie komt door de nieuwe indeling op maar liefst 13. Daarmee biedt Hobby haar kopers de keus uit een ongekend groot aantal indelingen.

Zoals gezegd heeft de nieuwe Hobby Optima T65 GQ een eilandbed. Aan weerszijden bevinden zich de kleerkasten, en boven het hoofdeinde zijn een paar bovenkasten met LED-lampjes met zwanenhals.

Vlak voor de slaapruimte is aan beide zijden van de camper de was/toiletruimte en de gescheiden douchecel gebouwd. De was/toiletruimte is zowel vanuit de slaapruimte als de woonruimte toegankelijk. De slaapruimte kan door middel van een houten deur van de woonruimte worden afgescheiden.

De gezellige zitgroep, met L-bank, biedt voldoende mogelijkheden voor gezellige avonden. Het dakluik boven de cabine kan worden geopend en zorgt op die manier voor voldoende daglicht en frisse lucht. Direct achter de zitgroep bevindt zich de hoekkeuken, die onder meer een 150 liter koelkast met uitneembaar vriesvak heeft.

De zitgroep kan optioneel worden omgebouwd tot een éénpersoons bed. Wie behoefte heeft aan twee extra slaapplaatsen kan de Optima T65 GQ ook met een hefbed bestellen, dat is de Optima T65 HGQ. Zoals we van Hobby gewend zijn, zijn de campers uit de Optima geheel compleet uitgerust. Wie nog meer luxe wil, kan hem ook in de Premium uitvoering bestellen, die kost ongeveer 100 euro meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel